2777
2789
عنوان

گوشی شوهرتون چک میکنید شما هم

157 بازدید | 21 پست

شما گوشی شوهرتون چک میکنید؟

اگه پیامی چیزی داخل گوشی ش ببینید  چکار میکنید؟

به روی شوهرتون میارید یا خودتون میزنید ک شتر دیدی ندیدی

من نمیدونم چکار کنم

چک ش میکنم ناراحت میشه

چک ش نمیکنم نگرانم زیر پاش بشینن

الان یک همکاره دختر مجرد سن بالا داره داخل گروه همکاری شون پیام داده میخواد براش تولد بگیره داخل کافه

شوهرم پیام ندیده بود

من دیدم بهش گفتم ناراحت شد بهش اعتماد ندارم

خب شما چک میکنی چون به یه سری چیزا مشکوک شدی و چنین پیامی خوندی

طبیعیه نگران بشی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چک نمیکنم ولی گاهی همینطوری ممکنه مثلا واتساپشو باز کنم پیاماشو یه نگاه بندازم 

اونم بدش میاد میگه چک میکنی،گفتم نباید ببینم با همکارا یا مشتریای خانمت چطوری حرف میزنی؟؟بعدم باهاشون صمیمی باشه دعواش میکنم ولی خب میدونم هم تاثیر آنچنانی نداره نمیتونم دنبالش راه بیفتم ببینم چیکار می‌کنه که 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
اعتماد کامل بهش داری؟الان منی ک همکار خانم مجرد میخواد برا شوهرم تولد بگیرهندونم بهتره؟؟

ندونی؟

تو باید بری جِرِش بدی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من قبلا اصلا نگاه نمیکردم ، نگو با یه همکارش خیلی صمیمی شده به گوشم رسوندن چک کردم دیدم بله

بعد اون هم دیدم یه دختری از همکاراش زیاد پیام میده و محبت میکنه ، چک کردم

اون لحظه نه ولی بعد از اینکه زمانش شد هر دو رو کوبیدم سرش هر از گاهی هم تیکه شو میام

ولی واریزی پول و خرج هاشو نه اصلا نمیتونم بگم

به روش میاری چی میگه؟

اگه واقعا چیزی باشه که تقصیر اون باشه دلجویی می‌کنه ولی اگه من چیزی اشتباه برداشت کرده باشم توضیح میده

این چیزی هم که شما گفتید اگه جای شما بودم اصلا ساده نمیگرفتم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چک نمیکنم ولی گاهی همینطوری ممکنه مثلا واتساپشو باز کنم پیاماشو یه نگاه بندازم اونم بدش میاد میگه چک ...

این دختره ک مبخواد براش تولد بگیره قبلا بهش علاقه داشته و از شوهرم 6 سال بزرگتره

انگار هنوز ول کن ش نیست

منم حس میکنم نمیتونم همش دنبال شوهرم باشم ک نکنه با کسی نره

مرد خودش باید مرد باشه