2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم بگم

257 بازدید | 12 پست

فقط خانواده خودش براش مهمن... مثلا میگه بچه رو ببریم بذاریم پیش مامانت بریم دور بزنیم یا می‌خواستم سبزی بگیرم میگه بریم خونه مادرت اینا اونجا پاک کنیم همیشه هم دست خالی میاد و میره... منم بیشتر وقتا مامانم از محصولات باغ شون برام سوغات میفرستن ولی خانواده شوهر هرچی میدن شوهرم پولشو حساب میکنه همیشه هم یه ناهارم بخوایم بریم خونشون باید یا مرغ و تره بار وو... با خودمون می‌بریم . حالا بنظرتون حرفاشو به روش بیارم یا صبر کنم؟ میدونم بگم عصبانیم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست به روش بیاری

مثلا دارید می‌رید خونه مامانت بگو بریم مغازه یکم میوه هم بخریم با مامانم اینا دور هم بخوریم

کم کم عادتش بده

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.

چیزی نگو بهش

فقط به موقع عمل کن

وقتی می‌خواید برید خونه مامانت ، مثلا بگو فلان چیز بخر بریم دور هم بخوریم

یا هر موقع مامانت برات یه چیز میاره ، کلی تشکر کن جلو همسرت

در واقع باید بفهمه این کارها لطف نه وظیفه طرف مقابل و در مقابل باید جبرانش کنه

به روش نیار روی رفتارات با خانوادش حساس میشه 

فقط وقتی بهت پول میده نگهدار رفتنی خونه مامانت یه چیزی بخر بگو مامانم هوس کرده بود گفتم من بخرم خوشحالش کنم همیشه زحمتای ما گردن مامانه 

یا حالا هر بهونه ای

اصصصلا نگی ها بدتر دعواتون می گیره 

و کسیکه این مدلیه بیشتر از این به بعد کاری می کنه لجت در بیاد 

بجاش مداوم بگو مامانم بیچاره دستش جدیدا خیلی درد می کنه و آی دیگه نمی تونه سنش رفته بالا من دیگه باید کمک دستش باشم نه زحمتش 

به مامانتم بگو یه چند بار مچ دستشو و ببنده و فلان 

هر بارم می خواین بریم خونه مامانت مثلا بگو عزیزم دیروز رفتیم خونه مامانم گوجه نداشت سر راه دو کیلو گوجه بگیر اونجا املت مثلا بزنیم 

با چیزی کوچیک و کم ارزش باید کم کم اوکی کنیش 

و البته در تایم طولانی قرار نیست یک مه دو ماه نتیجه بگیری 

عجله کنی و شلوغ کنی و هر روز یه فیلم اجرا کنی بدتر جبهه می گیره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم