2777
2789
عنوان

وزن جنین در ۳۶ هفته و کم بودن دور شکم جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 37 پست
زیاد استراحت کن  خیلی سخته اینجوری بارداری با استرس خیلی سخته

ممنون عزیزم اره وقتی خون میبینم غصه میخورم البته دکتر گفت تا یه هفته میاد

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از منم دور شکم ۵ روز عقب تر بود دکترم گف تا دوهفته عادی،،وزنش ۳۶ هفته ۲۷۰۰ بود از شما چقدر بود؟تخم مرغ و گوشت و بستنی و مغزیجات مصرف کن،،سونو ننوشت که خونرسانی چک بشه آخه سه هفته خیلی

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.

دوستان تو رو خدا واسه منم دعا کنین خیلی ناراحتم الان دارم با گریه مینویسم. هر ماه دارو میخورم باز باردار نمیشم این ماه خیلی امیدوار بودم الان ۱۸ سیکلمه اما سینه درد لعنتی قبل پریود شروع شده..خیلی ناراحتم

طول سرویکس کم شده بود ، ۱۶ هفته رفتم سونو واژینال گفت همه چی خوبه،منم یه کم پیاده روی کردم، ۱۸ رفتم ...

واژینال چند بود مگه؟
منم شکمی و واژینال9میل تفاوت داشت
لکه بینی داشتی؟

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
وزنش ۲۴۰۰ بود  گفت برو متخصص جنین شناسی

ان شاالله که چیزی نیست،،سونو هم خیلی خطا دارن،،تا اونجایی که من شنیدم ختم بارداری میدن هفته هم قابل قبول دیگه الان بری جنین شناسی چی میشه آخه

به طور اتفاقی با اینجا آشنا شدم و اوایل سال 97خواننده بودم.تیر 97عضو شدم و لغو زدم و همچنان خواننده بودم.دی 97عضو بودم تا شهرویور 99که نمیدونم چرا ترکیدم و الان در خدمتتونم.خانم آقامون هستم.اگر تاپیک زدم دلداریم بدین و هی مخالفت نکنین آفرین.و در آخر عاشق دخترمم و ی دنیا امیدواری و حال خوب.
دوستان تو رو خدا واسه منم دعا کنین خیلی ناراحتم الان دارم با گریه مینویسم. هر ماه دارو میخورم باز با ...

عزیزم استرس مانع بارداری میشه

میدونم سخته ولی همیشه بعد اقدام دیگه بهش فکر نکن سعی کن حواستو پرت کن.استرس خیلی بده

خدایا خیلی دوست دارم❤
ان شاالله که چیزی نیست،،سونو هم خیلی خطا دارن،،تا اونجایی که من شنیدم ختم بارداری میدن هفته هم قابل ...

سونوی ۳۰ هفته هم دور شکمش کم بود

نمیدونم به تغذیم بیشتر برسم یا برم متخصص جنین شناسی

سزارینی ام هستم ۳۸ هفته سز میشم

خدایا خیلی دوست دارم❤