2777
2789
عنوان

قرص لتروزول و آمپول سینال آف

693 بازدید | 36 پست

سلام.. کی با این قرص و آمپول باردار شده؟ 

خیلی خوبه که همسرم پا به پامه💕دعا کنید خدا بهم فرزند بده تا عشقمون تکمیل تر بشه💕منم برای شما دعا می کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ امپولش‌ برا چیه

برای تحریک تخمک.زیر جلدیه.. دکتر به من گفت باید بزنم کنار نافم

خیلی خوبه که همسرم پا به پامه💕دعا کنید خدا بهم فرزند بده تا عشقمون تکمیل تر بشه💕منم برای شما دعا می کنم🌹
قرصش یه بار خوردم‌ روزی‌  دوتا خیلی قویی ولی امپولش‌ نزدم نمیدونم‌چی هست

به نظرتون سردردم از همین قرصه؟ 

من باقرصش بارادر شدم‌سقط‌شد امپولی هم‌زدم‌ ولی اسمش این نبود 😔

ای بابا😔دوباره نرفتید تحت نظر دکتر باشید؟ 

نمیدونم‌من نداشتم سردرد شاید عوارضش باشه بروشور داخل کارتونش بخوانید ببینید جزو عوارضش هست یانه

ممنون❤️

نهه دکترم رفت خارج منم این ماه از روی‌همون نسخه قبل دارو‌گرفتم خوردم‌ حال پناه بخدا

انشاالله خدا امیدوارتون کنه.. دامن همه ی اونایی که بچه ندارن سبز بشه