2777
2789

خانوما من هفت ماهه باردارم. با هنسرم مشکلاتی دارم. ایشون خیلی عصبیه. دادو بیداد میکنه. حرف منطقی تو کتش نمیره.اعتراض بکنی،همه چیو بهم میزنه. چند شب پیش با دوستاش بیرون بودن. دوستاش تریاک مصرف میکنن،  متوجه شدم که ایشون هم مصرف کرده. از طول کشیدن رابطمون فهمیدم. ولی نمیتونستم به روم بیارم. این آخر هفته تولد بهترین دوستش دعوت شده. دوست دختره پسره رنگ زده تولد دعوتش کرده.تولد مردونه است فقط دوست دختره پسره هست. و کسای دیگه ای هم که متاهلند، خانوماشون دعوت نشدند. الان متوجه شدم، برای مهمونی،  هنسرم میخواد عرق بخره. بخدا من تو خانواده ای بزذگ شدم که مواد وخدر و شراب و....  خیلی برامون سنگینه. ما مذهبی هستیم. من دارم دق میکنم. نمیدونم چجوری جلوشو بگیرم. اصلا به ذوی خودم نیاوردم مه فهمیپم. اگر هم اعتراضی کنم،  هیچ فایده ای نداره،  مار خودشو میکنه،  مهمونیشو میره و فقط دعوا راه میفته،  تورو به امام زمان برام خواهری کنین راهنمایی کنین من چیکار کنم.  به روش بیارم؟  صحبت کنم؟  چی بگم.  دلم برا بچم میسوزه. دارم از غصه دق میکنم

الان حتما بخاطر بچه مراعات میکنه   تا اون موقع به روی خودت نیار موقع رفتنش آماده که شد خودتو بزن به مریضی بگو حالم بده میترسم بچه چیزیش بشه که ببرمت دکتر

شاید روش درستی نباشه ولی دیگه دعواتون نمیشه حرصم نمیخوری

چی بگم خواهر؟قلق شوهرتو نمیدونی؟مثلا زبون خوش؟بگو عزیزم میترسم بیفتی تو این راه پس فردا این بچه ی بابای مست یا معتاد نمیخواد...بگو میدونم خودت متوجهی و مراعات میکتی اما دلم طاقت نیاورد گفتم بگم بهت...

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان حتما بخاطر بچه مراعات میکنه   تا اون موقع به روی خودت نیار موقع رفتنش آماده که شد خودتو بز ...

به مامانم گفته بیاد پیشم بمونه

اصلا مراعاتمو نمیکنه. اینمارا فایده نداره. حتما حتما میره

چی بگم خواهر؟قلق شوهرتو نمیدونی؟مثلا زبون خوش؟بگو عزیزم میترسم بیفتی تو این راه پس فردا این بچه ی با ...

من گوشیشو چک کردم که فهمیدم.  اگه بفهمه خونبپا میکنه. بگم از کجا فهمیدم؟ 

به مامانم گفته بیاد پیشم بمونه اصلا مراعاتمو نمیکنه. اینمارا فایده نداره. حتما حتما میره

بمیرم برات 

خب وقتی میدونی کارخودشو میکنه بهش بگو اذیت میشی حداقل بهت نگه برنامه هاشو

برای تو راهیتم خوب نیست حرص و جوش عزیزم

بمیرم برات  خب وقتی میدونی کارخودشو میکنه بهش بگو اذیت میشی حداقل بهت نگه برنامه هاشو ب ...

اون بهم نگفته خودم فهمیدم. توروخدا دعا کنین برام. دوس نداذم بره سمت اینکارا

من گوشیشو چک کردم که فهمیدم.  اگه بفهمه خونبپا میکنه. بگم از کجا فهمیدم؟

نگو درباره خودش فهمیدی ، بگو برای مثلا دوستت یا آشناتون اتفاق افتاده که شوهرش داره همچین کارایی میکنه . چقدر خانومش اذیته و نگران آینده بچه هاشه . بعدم تهش کلی هندونه بذار زبر بغلش که خدا رو شکر که تو این جوری نیستی وگرنه من خیلی غصه می خوردم ، چقدر خوبه که تو عاقلی و از این کارا نمیکنی . من تکیه گاهم تو زندگی تویی و از این حرفا .

کلا هم سعی کن به بچه وابستش کنی ، مثلا وقتی تکون می خوره صداش کن و دستش رو بذار روی شکمت تا حسش کنه . دربارش باهاش حرف بزن دائم و برنامه ریزی کن برای کارهایی که می خواین با هم بکنید سه تایی ، اینکه چقدر تو و نی نی دوسش دارین .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اون بهم نگفته خودم فهمیدم. توروخدا دعا کنین برام. دوس نداذم بره سمت اینکارا

باید یه کاری کنی دوستای نابابشو ترک کنه برای همیشه وگرنه این داستانها ادامه دارد حالا الان که بارداری نمیتونی با جنگ و دعوا و قهر پیش بری . به پدر و مادرش بگو شاید اونا راه خوبی سراغ داشته باشن تنهایی نمیتونی موضوع به این مهمی رو حل کنی

بهش پیام دادم

خانوادش در این مورد حمایتت نمیکنن ؟ پدر و مادرش خیلی میتونن تاثیر داشته باشن سعی کن ازشون کمک بخوای . اگر ازشون میترسه بگو دفعه بعد حتما بهشون میگم. نگو از چه راهی فهمیدی دفعه بعد موبایلشو چیزاشو پاک میکنه یا رمز میزاره تو نتونی بفهمی 

پدرو مادرش بدجوری شاکین ولی جرئت ندارن چیزی بهش بگن

پس یعنی از اونا حساب نمیبره ؟؟ قهر که میتونن باهاش بشن و بهش بگن تا درست نشدی دیگه نیا خونمون نمیخوایم ببینیمت یه مدت این کارو کنن شاید تاثیر داشت 

پس یعنی از اونا حساب نمیبره ؟؟ قهر که میتونن باهاش بشن و بهش بگن تا درست نشدی دیگه نیا خونمون نمیخوا ...

خیای ازاینکارا کردن بنده خداها. اصلا براش مهم نیست باهاش قهر کنن