2777
2789
عنوان

بچه ها یلحظه بیاید راجب بی بی چک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 77 پست
بسلامتی عزیزم هم ممکنه باردار باشی و هم ممکنه علائم تخمک گذاری باشه

سلامت باشین

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مباررکهههه عزیزم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
مباررکهههه عزیزم 

عزیییزم مرررسی تورو خدا دعا کنید واقعا مثبت باشه 8 ماهه همش توهم دارم اما هیچوقت اینجوری درجا مثبت نشده بود بی بی چکم 

حتی میترسم حرفی بزنم به کسی باز مسخرم کنن🥺🥺🥺

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
مبارک مبارکه💃💃💃🧑‍🍼🧑‍🍼🧑‍🍼

وای مررررسییی عزیزم بخدا اشک تو چشام جمع شد میدونی رفته بودم دکتر نا امیدم کرده بود از زندگی اصلا گفته بود نازایی داری😭😭😭😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
.وااای دور از جون اگه اینطور باشه نمیرم حالا گفتم فردا برم ازمایش بدم ببینم جوابش چیه بعد که جواب و ...

نرو باشگا مخصوصا سه ماهه اول

برای سه ماهه سوم و زایمان طبیعی اوکیه ورزش اما سه ماهه اول اصن

اسی باشگاه نرو سه ماهه اول بارداری همیشه خطرناکه و بیشترش استراحت باید باشه 

بری بگی حاملم شهریتو پس میدن برو از بده مبارکه بارداری

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مثبته مخصوصا علائم هم دارین مبارکه

خدا از دهنتون بشنوه و کمک کنه بسلامتی نینیتون رو دنیا بیاری عزیزم لطفااااا برام دعا کنید شما به خدا نزدیک ترید 

اخه باورم نمیشه چون دکترا گفته بودن نازایی داری خودت و شوهرت😭😭😭

مبارکه چون خطش کمرنگه پس این ماه باردار شدی اگه پررنگ بود یعنی از ماه قبل باردار بودی

خدایا هزاران مرتبه شکرت. همه منتظرارو به حق حضرت محمد وامام حسین مامان کن .میشه دعا کنین نینیم سالم و خوشگل و باهاش بشه😍
عزیییزم مرررسی تورو خدا دعا کنید واقعا مثبت باشه 8 ماهه همش توهم دارم اما هیچوقت اینجوری درجا مثبت ن ...

نترس آزمایش بده قطعی شد بگو انشالله که حامله ای

اسی باشگاه نرو سه ماهه اول بارداری همیشه خطرناکه و بیشترش استراحت باید باشه  بری بگی حاملم شهر ...

اره انشالله اگه مثبت باشه فردا میرم ازمایش بدم توروخدا واسم دعا کن جدی مثبت باشه. 

شهریه رو هم نده نمیرم دیگه یا خواهرمو مجبور میکنم به جام بره اقلا استفاده کنه😁

میگم چون هنوز عقب ننداختم ازمایش جواب میده الان؟؟؟