2777
2789
عنوان

نو فکر بچه سومم فقط به خاطر دختردارشدن،

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 99 پست
کلا کوبیدن به جنسیت عین بی فرهنگیه. بعد اونایی که پسرو میکوبن مثلا خییییلی با فرهنگن و روسن فکرن ول ...

دقیقا همین رفتار هم باعث تبعیض و واقعا اره حس روشن فکری میکنن

قربان بودنت بروم...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با ای وی اف صد در صده یا خطا داره

جنسیتش صد در صده ولی اینکه اون جنین اصلا تشکیل بشه یا نه.خانم تخمک داشته باشه یا نه.

جنین تشکیل شده تو رحم بگیره یا نه همش دست خداست دیگه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

جالبه میگن بعد پریود اقدام کنی دختر میشه مال من که نشد    البته پسرام رو با دنیا عوض نمیک ...

منم دو تا پسر دارم دوست داشتم دختر دار هم بشم ولی میترسم باز هم‌پسر بشه واسه همین ریسک نمیکنم

من من من  خدا بهم بعد دوتا پسر یه دختر داده می خوام گریه از بس دلبری می کنه خیلی شیرینه و خوشگ ...

همچی گفتی امشب نرم اقدام خیلیه   خو‌ش به سعادتت... 

خواهش میکنم با تاپیک های سرکاری مخ ماروکارنگیرین
جنسیتش صد در صده ولی اینکه اون جنین اصلا تشکیل بشه یا نه.خانم تخمک داشته باشه یا نه. جنین تشکیل شده ...

عزیزم لقاح بیرونه رحم تو ازمایشگاه انجام میشه.

فقط لانه گزینی ممکنه خطا داشته باشه

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

الان ک همگی دور هم هستین میتونید یه حدس بزنید جنین فسقلی من دخمله یا پسره ؟ از اول بارداری هیچ علایم خاصی ندارم ویار خاصی هم نداشتم ریلکس و فرقی نکردم با قبل بارداریم ،از حساب پریودی ۶ هفته و۵روزم هست ،بچه اولم یه گل پسره .یه حدس بزنید خوشکلا 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊