دوتا پسر9 و 7ساله دارم چند وقته تو فکر دختر دار شدنم یعنی همیشه آرزو داشتم ولی دو دفعه قبلی که نشد میدونم تو این دور و زمونه سخته سه تا بچه داشتن ولی هرجا دختربچه میبینم دلم میره میگن تعیین جنسیت هم صد درصد نیست.
کسی بوده بعد دوتا پسر دختردار شده باشه با تعیین جنسیت؟ به نظرتون کلا کاری درستیه اقدام کردن؟
منم دوتا پسر دارم ولی اصلا دختر نمیخوام خیلی درصدش کمه ریسکه اگه سومی پسر شد چی؟ بندازی دور😏ریسک نکن بعدم یه دختر تک وتنها با دوتا پسر خواهر نمیخواد😪من به خاطر اینجور چیزا دوسندارم دیگه بچه بیارم به امید دختر
نیاری بهتره ، جدا از تمام مسائل و آمادگی ها ، هر دختری باید یک خواهر دلسوز داشته باشه ، آدم بدون خواهر دق میکنه
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
نه بابا چند وقت پیش تو پربازدیدا یه نفر بود میخواست بره سونوگرافی پسر میخواست بچه سومشم بود همه براش دعا کردن پسر بشه هیچیم نگفتن
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝