2777
2789
عنوان

نو فکر بچه سومم فقط به خاطر دختردارشدن،

| مشاهده متن کامل بحث + 2457 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا پسر دارم ولی اصلا دختر نمیخوام خیلی درصدش کمه ریسکه اگه سومی پسر شد چی؟ بندازی دور😏ریسک نکن بعدم یه دختر تک وتنها با دوتا پسر خواهر نمیخواد😪من به خاطر اینجور چیزا دوسندارم دیگه بچه بیارم به امید دختر

جالبه میگن بعد پریود اقدام کنی دختر میشه مال من که نشد    البته پسرام رو با دنیا عوض نمیک ...

اگه خدا چیزی بخواد برای تو حتی اگه شخصا دارو هم مصرف کنی یا هرکاری بازم‌نمیشه اما تو تلاشت کن نشد دیگه بیخیال شو 

دقیقا  بعد میگن فرقی نداره 😂😂

کلا کوبیدن یه جنسیت عین بی فرهنگیه.

بعد اونایی که پسرو میکوبن مثلا خییییلی با فرهنگن و روشن فکرن ولی خبر ندارن خودشون صف اول بی فرهنگان.

دختر و پسر جفتش خوبه خدا سالمشو بده به هرکی که دوست داره.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

نیاری بهتره ، جدا از تمام مسائل و آمادگی ها ، هر دختری باید یک خواهر دلسوز داشته باشه ، آدم بدون خواهر دق میکنه

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

برو دکتر  ولی اگه گفتی بودی پسر میخوردنت😐

نه بابا چند وقت پیش تو پربازدیدا یه نفر بود میخواست بره سونوگرافی پسر میخواست بچه سومشم بود همه براش دعا کردن پسر بشه هیچیم نگفتن

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          
جالبه میگن بعد پریود اقدام کنی دختر میشه مال من که نشد    البته پسرام رو با دنیا عوض نمیک ...

ططبیعی احساس تون هر ادمی هم بین بچه هاش یک جنسیت وجود داشته باشه دوست داره بارداری بعدیش جنس مخالف باشه  حسرتشو  میخوره

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰