2821
2789
عنوان

خیلی بد حرف زدم باهاش؟؟

466 بازدید | 18 پست

سر قضیه تاپیک قبلیم ک تولدم بود مادر نامزدم زنگ زد ک مجبور شدیم زود برگردیم 

یکم پیش بهم زنگ زد منم بهش گفتم لطفا وقتی بامن میای بیرون ماشین باباتو نیار ک کارشون بمونه 

بعدشم گفتم الان چون وضعیتمون اینه تحمل میکنم اگه ما عقد کنیم دودیقه پیش من باشی مامانت زنگ بزنه بابات زنگ بزنه فلانی زنگ بزنه بگه بیا من دیگه تحمل نمیکنم همونجا راهمو جدا میکنم الان میگم ک بدونی 

اگه توام فکر میکنی صلاحیت ازدواج نداری خب نکن کسی مجبورت نکرده وقتی میدونی خانوادت انقد بهت وابستن ازدواج نکن الان جدا شی خیلی بهتر از اینه ک تو عقد طلاق بگیری 

اونم هیچی نگفت فقط گفت این حرفارو نزن چیز نشده ک💔

خیلی بد حرف زدم باهاش؟ خیلی عصبی بودم 

زیاد زنگ میزنن.؟؟

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خوب گفتی حساب کار اومد دستش😂😂😂

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

هیییییی یاد خودم افتادم تو عقد تا شوهرم میومد خونمون برادر شوهرم زنگ میزد میگفت بیا مامان داره گریه میکنه یه سره.داره دق میکنه .حالا هر دومون تو تهران بودیما راه دورم نبودیم.شوهرمم پا میشد میرفت که یه بار ننش سکته نکنه

یکم ملایم تر میگفتی بهتر بود 😁

ولی هیچوقت بعد ازدواجت حرف طلاقو نیار...یبار بگی چیزی نمیگه دوبار بگی چیزی نمیگه دفه سوم اگر بگی ایشونم برگرده بگه اره برو طلاق بگیر و فلان خودت بهم میریزی...

یه کم تند گفتی اما خوب گفتی این دفعه بدون ماشین برین ببین مامانش زنگ میزنه نامزد رسمی هستین یا د ...

آخه بکشیش بدون ماشین باباش نمیاد بیرون تنبله

دوستیم اما کامل رفت آمد خانوادگی داریم نامزد ب حساب میاییم

هردفعه ک بیرونیم همیشه

فعلا وقتش نبود انقد تند عنوان کنی با اینگ حق داری

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز