2821
2789
عنوان

الان زشت میشه؟؟

236 بازدید | 4 پست

امروز تولدمه ساعت ۱۲ اینا نامزدم اومد دنبالم رفتیم بیرون

کیک گل و اینا برام گرفته بود چندتا عکس گرفتیم رفتیم منم غذا گرفتم قرار بود غذارو بخوریم بعد من میخاسم بریم خارج شهر من با کیکم چندتا عکس بگیرم برا استوری

بعد مامانش زنگ زد ک پس کجا موندی زود بیا و فلان من میخوام برم جایی منو ببر دیره 

همیشه همینه ها نمیشه تا هروقت میخواییم بیرون باشیم باید زود زنگ زدن بره

منم ناراحت شدم کلی برنامه ریخته بودم برا عکسام غذامم نخوردم گذاشتم موند نامزدمم گف همیشه برگشتنی اخمات تو همه

آخرین باری ک بیرون بودیم ۳ ۴ ماه پیش بوده ها

الان بره ب مامانش بگی زنگ زدی فلانی ناراحت شد برام بد میشه؟

آخه دلم گرف واقعا

تولدت مبارک.مامانش روز تولدتم نذاشت پیشت باشه؟بهش بگو‌ ما که هر روز بیرون نمیریم امروزم که مناسبتش خاص بود مامانت میتونست با آژانس بره چیزی نمیشد که بگو یه روز بود از این به بعد بگو‌وقتی میای پیشم برنامه خودتو مامانتو چک کن.هرموقع مامانت اجازه داد بیا

ببین اگه به مادرش بگه که بد نیس ، ولی میدونی چی خوبه ؟ اینکه نامزدت از طرف خودش به مامانش بگه وقتی با هم هستین زنگ نزنن انقدر... مثلا خودش بگه هر وقت میرم بیرون لطفا انقدر زنگ نزنید نمیخوام همسرم ناراحت شه 

تولدتم مبارک باشه عزیزم انشاالله همیشه دلت شاد و لبت خندون باشه 💛

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من...💫❣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تولدت مبارک.مامانش روز تولدتم نذاشت پیشت باشه؟بهش بگو‌ ما که هر روز بیرون نمیریم امروزم که مناسبتش خ ...

مرسی عزیزم 🥺🥺بخدا خیلی دلم گرفت بعد برگشته میگه چی میشه خب مامان توام زنگ میزنه دیگ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز