2777
2789

چند سال باهاشون زندگی میکردم از بچگی روی پای خودم بزرگ شد از پارسال که از خونشون اومدم بیرون دیگه رابطه ای باهم‌ نداشتیم البته من نیومدم انگار یه جورایی بیرونم کردن ....از دیشب دارم دق میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون زنگ نزدن یه نفر از فامیل رو واسطه کرده بودند که زنگ بزنه 

عجب خوب کردی نرفتی بنظرم، یا باید کارت میدادن یا خودشون زنگ میزدن

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
دعوت نبودی یا نرفتی؟ دلتو شکستن؟

دلم هزار تکه شده از دستشون پارسال تو عید نوروز قرار بود برا دختر کوچیکه که نامزد پسر داداشم بود عیدی بیارند بعد پسر داداشم سر یه موضوع الکی با من بحث کرده بود روزی که مهمون بودند زنگ زد گفت اگرفلانی یعنی من باشم اون نمیاد نزدیک ناهار بود فکرش رو کنید دوتا داداشم مهمون هم باشند من هم اونجا باشم داداشم کهصاحب خونه بود گفت میشه بری بیرون تا مهمون ها بیان و برن.....

الم یعلم بان الله یری، مگرندانسته قطعا خدا همه چیزها را میبیند، اگه دعوت نکردن، مهم نباشه برات خدا خودش میبینه، اصلا از کرده اطرافیان ناراحت نشو، عزت واحترام پیش خدا داشته باشی کافیه وبزرگترین عزت همینه. 

الم یعلم بان الله یری، مگرندانسته قطعا خدا همه چیزها را میبیند، اگه دعوت نکردن، مهم نباشه برات خدا خ ...

از دیشب تو خونه خودم فقط دارم اشک می ریزم یه روز فکرش رو نمی کردم اینطور بشه

دلم هزار تکه شده از دستشون پارسال تو عید نوروز قرار بود برا دختر کوچیکه که نامزد پسر داداشم بود عیدی ...

کجا زندگی میکنی؟ مستقلی؟

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖

سلام عزیزم هر مشکلی که بوده چون خودشون دعوت نکردن رفتن شماهم به صلاح نبوده ممکن بود اونجا تو پذیرایی یا هر مورد دیگه ای بهتون بی احترامی شه هر کس که گف چرا نیومدین از اقوام بگین مشکلی وجود داشت نمیشد بیام وقتی جایی منتظرتون نیستن ، رفتنتون هیچ به صلاح نیست و لذت بخش هم نخواهد بود براتون غصه نخورید ان شاءالله که اتفاقای خوب براتون رقم میخوره