منظورم خوراكيه هم بايد صبحانه ببره هم ميان وعده هم نهار😩
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
پسر من فوق اجتماعی بود از شدت اجتماعی بودنش گذاشتیمش مهد یکم ارضا بشه سریع باهمه دوس ...
چه خوب من شهر غريبم كرونا اومد سه سالشه بچم از زمان كرونا در حد دكتر بيرونش بردم نه پارك نه جايي خيلي اذيت ميكنه يكم بريم خريد 😢جديدا پيش باباشم نميمونه
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
خودمم ميرم كنارش ميمونم مهدشون مشاور داره گفت خودتم بيا بيرون كلاس بشين تا يه ماهي
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب یکدفعه که نبرش مهد اول از کارگاههای مادر کودک شروع کن خودت باشی و بره با بچه ها زوده هنوز واس ...
كلاس زبان مادر كودك قبت نامش كردم مهدشم حدودا اينطوريه
اخه سه سال واس کلا جدا شدن از مادر زوده در حد کلاس یکی دو ساعته میشه این سن بچرو جدا کرد
😶خانمه مشاور گفت جدا كن بد تر ميشه روز به روز هزينه رو هم امروز يجا كارت كشيدم خدا بدادم برسه بچم بدتر نشه
برا نهار اسنک مرغ یا گوشت برای میان وعده بیسکوییت شیر یا کیک صبحونه هم خامه یا شکلات ب ...
ممنونم حتما