2777
2789
عنوان

زیرمیزی گرفتن دکتر برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3934 بازدید | 66 پست
دکتر منم همینه اینهمه مریض داره هیچوقت زیرمیزی واسه نامه نگرفته خیلی خوب میشناسمش 

این کارو من فقط شنیدم تو دولتی انجام میدن

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بعضیا میگیرن منم سال۹۹ یک ملیون  دادم بیمارستانمم خصوصی بود اونموقع هزینه بیمارستانم به غیر زیرمیزی۷تومن‌شد اول دکترم یکی دیگه بود گلت سزارین نمیکنم منم ۲۰هفتم‌بود رفتم‌جای دیگه اون گفت انجام میدم البته با زیرمیزی

اینم تیکریک سالگی دختر یکی یدونه من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زیاد خواسته بود😶 کدوم دکتر بود؟ 

نمیدونم.نپرسیدم

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
دکتر منم گرفت اما بعد شوهرم پیگیری کرد و رفت که دیگه زیرمیزی بگیره

منم الان میخواد بگیره هنوز یک ماه به زایمانم خنده میگه سه میلیون بده چیکار کنم از اولم میرم جاش نمی‌دونستم میخواد الان جدا پول بگیره

دکتر من دیروز گفت ۷ هفت میلیون میگیرم موقعه زایمان میام چه طبیعی چه سزارین، حالا چیکا کنم😢 نمدونم ب ...

الهی عزیزم منم برای زیر میزی دو هفته از بارداریمو گریه کردم و آخر هم پولو دادم . روزی که رفتم برای چکاپ آخری دکترم با تلفن صحبت میکرد و به اون طرف میگفت پول میاد اما نیومده تموم میشه و برکت نداره منم تو دلم گفتم بخاطر این زیر میزی های که یکی مثل من نداره و برای دادنش دو هفته گریه میکنه

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الهی عزیزم منم برای زیر میزی دو هفته از بارداریمو گریه کردم و آخر هم پولو دادم . روزی که رفتم برای چ ...

من به دکترم میگم میشه تخفیف بدی، اینقد عصبی شد که نگو انگاری گفتم یه پولی تو به من بده🤭

من که مجبورم بدم اما این همه راضی نیستم😕