2777
2789
عنوان

زیرمیزی گرفتن دکتر برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 3935 بازدید | 66 پست
خب اون باانصاف بوده خدااجرش بده

خیلی دکتر ها الان اینکارو میکنن البته بیمارستان خصوصی 

وگرنه دولتی اولویت با طبیعیه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من خودم نمیخوام برم دولتی .اصلا به دولتی اعتماد ندارم 

اره منم میگم بازی با جون خودمو بچمه انقد زحمت کشیدم حیفه بخاطر بیمارستان خودم و بچمو اذیت کنم

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم نمیخوام برم دولتی .اصلا به دولتی اعتماد ندارم 

چرا؟

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
احتمال زیاد داده..دکتر ک نمیگه برو ب همه منو لو بده ک ازت پول زیاد گرفتم

نه عزیزم نداده دروغ که نداره بگه که اومد حتی به منم دکترشو پیشنهاد داد که برم پیشش چون واقعا کارش خوبه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

خواهرشوهرم سال ۹۳ سزارین دوم بود دکترش پول جدا خواسته بود دکتر رو عوض کرد

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اگه نقشه بکشی گیرنمیدن.من مثلاخونریزی کرده بودم

والا دوست من بیچاره رفت دولتی نمیتونست طبیعی بیاره دکتر حاضر نشد سزارینش کنه آخرش برا بچش مشکل بوجود اومد

نه عزیزم نداده دروغ که نداره بگه که اومد حتی به منم دکترشو پیشنهاد داد که برم پیشش چون واقعا کارش خو ...

نمیدونم چرا اینقد تو فکر دولتیم😑.اگه بیمارستانش خصوصیه ک اره نداده...

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اره منم میگم بازی با جون خودمو بچمه انقد زحمت کشیدم حیفه بخاطر بیمارستان خودم و بچمو اذیت کنم

منم از بس از دولتی ها بدی شنیدم ترسیدم اصلا برم

والا دخترعموی من بارداری اول بود رفت پیش دکترش گفت میترسم طبیعی بهش نامه داد بره تایید بگیره برا سزا ...

دکتر منم همینه اینهمه مریض داره هیچوقت زیرمیزی واسه نامه نگرفته خیلی خوب میشناسمش 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چرا؟

دوستم نتونست طبیعی بیاره دکتر حاضر نشد سز کنه بچش مشکل دار شد 

خالمم رفت جفت و براش درنیاورده بودن دوباره رفت باز کردن در آوردن 

آنقدر شنیدم ترسیدم

بازم خوبه،یکی رفته بودارومیه ازفامیلامون۱۰ میلیون خاسته بوددکتر.منم ۱ونیم دادم ب دکترفقط.

چقدر زیاد خواسته بود😶 کدوم دکتر بود؟ 

آقای قاضی بعضیا میخوان با ما باشن ولی زوده واسشون اینقد بالا باشن 😏

اینجا بضیا با رضایت خودشون پول میدن ک دکتر بیشتر تحویلشون بگیره یا سر زایمان بیاد بخیه رو خودش بزنه یا اگه سز اختیاری بخان که دیگه باید یه ۱۵ ملیونی داد فک کنم...ولی اگه روند طبیعی باشه پولی لازم نیست بدی 

منم میخام با دکترم حرف بزنم سز اختیاری انجام بده برام انشاالله قبول کنه

نمیدونم چرا اینقد تو فکر دولتیم😑.اگه بیمارستانش خصوصیه ک اره نداده...

اره خصوصی بود بیمارستان