2777
2789
عنوان

میشه بیاین کمک خاهرا مادرا

60 بازدید | 4 پست

پسرم ۲ سالشه همش دستشو میبره مقعدش میگه درد میکنه میگم بیا بریم دشویی پی پی کن میترسه میگه نه.۲ روز پیش تب کرده بود بردیم بیمارستان سرم وصل کردن پشتشو گفتم پماد همورویید دادن. با یه شربت عفونت. ولی اصلا تغییری نکرده

چیکار کنم 

شبها که خوابه حتما و حتما براش شیاف گلیسیرین بزار، البته شیاف استامینوفن هم اگه گزاشته باشی مقعد رو کمی نرم میکنه، حتما هندوانه خنک یا آب هندوانه بهش بده. پماد ضد درد هم میتونی اطراف مقعد بزنی، شیاف گلیسیرین بزار تا مقعد خشک نشه و دفع راحت انجام بشه

شبها که خوابه حتما و حتما براش شیاف گلیسیرین بزار، البته شیاف استامینوفن هم اگه گزاشته باشی مقعد رو ...

شیاف داده بودن میذاشتم وقتی تب میکرد تبش درست شد دیگه نذاشتم.دور مقعدش ولی قرمزه چه پمادی بزنم سراغ داری عزیزم؟؟؟پماد همورویید خوب نمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپسول ویتامین e رو سوراخ کن مواد داخلش رو بزن به مقعدش من خودم وقتی خیلی سوزش دارم خیلی دردمو آروم میکنه مثل آب رو آتیشه. فقط چیزای مسهل بهش بدید که شقاق نشه وگرنه وضعش مثل من میشه😭

شیاف داده بودن میذاشتم وقتی تب میکرد تبش درست شد دیگه نذاشتم.دور مقعدش ولی قرمزه چه پمادی بزنم سراغ ...

چرا پماد ام جی باریج عالیه، آب روی آتیش، چون گیاهی، حتما شیاف و پماد ام جی باریج رو بگیر، شیاف گلیسیرین هم از داخل نرم میکنه، از بیرون هم خودت کمی با هیدروکورتیزون اگه زخم باز نیست، یا گلیسیرین چرب کن