2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین در ۶ هفته

7277 بازدید | 53 پست

سلام 

دیروز سونوی قلب جنین دادم ضربانش ۱۱۱ بود الان خیلی نگرانم این عدد خیلی کم نیست؟

چون لک بینی هم دارم و دکتر گفته بود تهدید به سقطه نگرانم کرده ولی سونوگراف گفت همه چیش خوبه و چیزی هم نگفت که این ضربان کمه یا نه؟

طبق حساب خودم ۷ هفته و ۱ روز بودم ولی سونو گفت ۶ هفته 

کسی تجربه ای داره؟

جای نگرانیه یعنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حسابی ک سونو داده برای سن جنین درست تره

یه توصیه بهت میکنم عزیزم برای خودت استرس درست نکن وقتی میگن سالمه خودت چرا یه نگرانی الکی ایجاد میکنی

خواهشا تو کل بارداریت تو گوگل هم نرو 

ایشالا بارداری راحتی پیش رو داری

نگران نباش عزیزم توکل به خدا برای من 6 هفته 124 بود ضربانش اگر لک بینی داری فعلن استراحت کن و کارس ...

ان شاءالله که چیزی نباشه 

دیروز که گفت سالمه خیلی خوشحال شدم یهو این تعداد ضربان نگرانم کرد

سلام حسابی ک سونو داده برای سن جنین درست تره یه توصیه بهت میکنم عزیزم برای خودت استرس درست نکن وقتی ...

حالا عصری نوبت دکتر هم دارم ان شاءالله بگه مشکلی نیست خیالم راحت شه

توی نت خوندم گفت بود نرمالش بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ هست

واسه من که تواین سن بارداری صدارونشنید،😐😐😐😐

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

واسه من که تواین سن بارداری صدارونشنید،😐😐😐😐

تا ۱۰ هفته برای قلب وقت هست گلم ان شاءالله هفته هاتون بره جلوتر حتما همه چیز خوبه ان شاءالله 

برا من گفت تشکیل شده 

منم نمیخواستم الان برم سونوی قلب طبق حساب خودم دو هفته دیگه میخواستم برم ولی چون لک بینی داشتم سونوی اورژانسی نوشت که وضعیت جنینم مشخص شه

نه ضربانش خیلی کم نیست و اینکه طبیعیه که سن بارداری با سن جنین فرق داشته باشه حتی ممکنه داخل سونو ان ...

پس حساس نشم بیخودی خودمو اذیت نکنم

همین تهدید به سقط منو ترسونده

ولی توکل بر خدا

تا ۱۰ هفته برای قلب وقت هست گلم ان شاءالله هفته هاتون بره جلوتر حتما همه چیز خوبه ان شاءالله  ...

اما سرپسرم6هفته و6روز ضربان 110بود

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️