2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین در ۶ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 7442 بازدید | 53 پست
واسه منم گف بارداری داخل رحم باشگاه موقعیت مناسب حاوی یک رویان اندازه۴.۴که درحال حاضر ضربان قلب واضح ...

ببخشید با شکل مناسب

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم مراقب خودت باش تا جایی ک امکان داره استراحت کن محکم قدم برندار و پله رو آروم بالا پایین کن   ...

چ جالب من دیروز ماست میخوردم احساس میکردم چقدر خوشمزه ست

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

واسه منم گف بارداری داخل رحم باشگاه موقعیت مناسب حاوی یک رویان اندازه۴.۴که درحال حاضر ضربان قلب واضح ...

خب خداروشکر خوبه پس احتمالا به همون دلیلی که خودتون گفتید صدای قلب رو واضح نشنیدن

دوباره میخواید برید سونو؟

خب خداروشکر خوبه پس احتمالا به همون دلیلی که خودتون گفتید صدای قلب رو واضح نشنیدن دوباره میخواید بر ...

اره برا دهم واژینال گفته اما میخام ۱۷ام برم واژینال میگن خوب نیس

خب خداروشکر خوبه پس احتمالا به همون دلیلی که خودتون گفتید صدای قلب رو واضح نشنیدن دوباره میخواید بر ...

اخرین پریودتون کی بودمن12فروردین با پریودی نامنظم

ان شاءالله بسلامتی باشه براتون 

خیلی نگرانم فکرم مشغوله دوسال پیش یه بارداری پوچ داشتم

من ۲۰ فرودین با پریودی منظم 

من باید اون ماه۱۸یا بیستم میشدم برای اولین بار به هفته جلوتر شدم....منی که ۵ماه سابقه پریود نشدن داشتم