2777
2789

من پدر ی پسر مرز اوتیسمم

وقتی کوچولو بود مادرش خسته شدو رفت . سالها هم کار کردم هم خونه داری هم نظافت هم آشپزی ، گاهی ده ها بار در روز اسباب بازی هاشو از خونه جمع کردم . دکمه بستن بند کفش بستن و مسواک زدنو یادش دادم . توی بخش کودکان با خواهش و التماس کنار تختش بیدار موندم چون فقط مادرا رو راه میدادن 

مادر بودن ب زائیدن و شیر دادن نیست 

من زیر بار پدر بودن و سرکوب نیازها هر شب خوابیدم و صبح با درد مسئولیت پذیری زایمان کردم 

فیزیوتراپیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به شما 

ولی باز هم دلیل نمیشه آقایون بیان اینجا و مزاحم خانمها بشن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خدا قوت امیدوارم بهترینها برای شما و بچتون اتفاق بیفته 

من با بودن آقایون تو سایت مشکلی ندارم فقط همینکه مزاحم نشن کافیه . جدا ازون سایت اگه فقط برای خانوم ها بود الگوریتمش جنسیت آقا و عکس آقا نداشت .

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

خودمم با آقایون اینجا اغلب مشکل دارم چون با باعث آزار و اذیت شدن یا آرامش دیگران و بهم زدن ولی جمع نبدیم بهتره پدری که هم نقش مادر رو ایفا می‌کنه هم پدر ایشون یک نمونه بارز از همین مورده ی لحظه فکر کنید شاید نصفه شب بچش حالش بده شد نیاز به کمک داشت نیاز به راهنمایی داشت از اول قضاوت نکنیم🙂

فداکاری و احساس مسئولیتتون ستودنی هست 

اما این سایت نوعا و از اول برای حضور خانم‌ها بود

مخصوصا مادرها، خانمای باردار و شیرده که از تجربیات هم استفاده کنن 

بماند که الان تنها کاربری که نداره، موارد بالا هست

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

لیست درخواستامو عکس بفرستم   ۲۰۰ تا بیشتر درخواست دادن آقایون     من اهمیتی نمیدم   نه رد میزنم نه پذیرش   اما واقعا هرزه شدن آقایون     با شما کاری ندارم      ضمن اینکه اینجا مطالب جالبی برای آقایون پیدا نمیشه 

God , I love you❤️