2777
2789

توبله برون دیدم ولی دیکه خانوادهااجازه ندادن ک برگردن.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره گلم البته ازدواجشون رسمی نبود ولی به دلیل یکسری از مسائل ازهم طلاق گرفتن به یکماه نرسیده بود بهم ...

عزیزم چطور رسمی نبوده ولی طلاق گرفتن؟

خدایا همه امیدم به توعه♥️
آره گلم البته ازدواجشون رسمی نبود ولی به دلیل یکسری از مسائل ازهم طلاق گرفتن به یکماه نرسیده بود بهم ...

یعنی چی رسمی نبوده اگه عقد بودن رسمی میشه اگه عقد نبودن پس چطور طلاق گرفتن و بعدش رجوع کردن

چقدر تاپیک جدایی در دوران عقد زیاده . دختر دایی من تازه عقد کرده از بس این تاپیکها رو دیدم حس میکنم ...

خیلی شرایط سختیه طلاق

امیدوارم برا کسی پیش نیاد

من واقعا خیلی عذاب کشیدم🥺🥺

چقدر تاپیک جدایی در دوران عقد زیاده . دختر دایی من تازه عقد کرده از بس این تاپیکها رو دیدم حس میکنم ...

بعد اونوقت میگن دوران قبل عقد دوران شناخته

والا ادم چطوری طرف رو در عرض یکی ۲ماه بشناسه قبل عقد

بعد اونوقت میگن دوران قبل عقد دوران شناخته والا ادم چطوری طرف رو در عرض یکی ۲ماه بشناسه قبل عقد

ما بعد یه سالو نیم تازه متوجه شدیم به درد هم نمیخوریم

خیلی شرایط سختیه طلاق امیدوارم برا کسی پیش نیاد من واقعا خیلی عذاب کشیدم🥺🥺

من بخاطر همین چیزاست اصلا به ازدواج فکر نمیکنم دوروبرم زیاد دیدم جدا شدن وقتی اینارو میبینم از ازدواج فراری ام. دعا میکنم حداقل اونایی که ازدواج کردن خوشبخت بشن 

من بخاطر همین چیزاست اصلا به ازدواج فکر نمیکنم دوروبرم زیاد دیدم جدا شدن وقتی اینارو میبینم از ازدوا ...

بهت حق میدم فراری باشی

چون زمونه ی خیلی بدی شدع

یعنی چی رسمی نبوده اگه عقد بودن رسمی میشه اگه عقد نبودن پس چطور طلاق گرفتن و بعدش رجوع کردن

ازدواجشون رو هنوز رسمی نکرده بودن ..... عقد دائم بودن به یه حجت السلام واسه طلاقشون گفتن اونم صیغه طلاق رو براشون خوند ... بعدش دوباره بهم رجوع کردن 

آخه رجوع که ربطی به رسمی بودن وشناسنامه ای بودن نداره زن وشوهر بعد ازطلاق تا قبل عده میتونن بهم دیگه رجوع کنن