2777
2789
عنوان

واییی خدایا یعنی میشه اونم برا اولین بار 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست

ای جان التماس دعا عزیز دل دعا کن منم مامان بشم 

برنامه رضوان بریز رسیدی مشهد ثبت نام کن انشالا غذا حضرتی هم بتونی میل کنی دلم حرم خواست😊

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

خوش به سعادتت

التماس دعا❤️ باردارم اگه یادت بود برای نی نیم دعا کن سالم باشه❤️

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت قبول  خوش به حالت. برای منم دعا کن امسال امام رضا بطلبه بریم زیارت 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

الهی به خوشی بری و برگردی سفر بیخطر، دعا کن دل هموطنات آرامش بگیره عزیز

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ما آبگرمکنمون خراب شده و خاموش میشه هی و آب ازش چکه میکنه🥺زیرش پوسیده و کج شده 

دعا کن تا وقتی از این خونه بلند بشیم آسیبی به من و خانوادم نزنه و اتفاقی نیوفته🥺❤همین

سلااام حستو خریدارررم خیلی التماس دعا🌻

میگن اولین بار هرچی از آقا بخای دست خالی برنمیگردونتت،برای آزمونم دعا کن لطفا قبووول بشم😘😘

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خوشا ب سعادتت  خیلی دلم هواشو کرده

اخ که نمیدونی از وقتی فهمید امام رضا کی هستن و کجاست و چجوریه اون حرم باصفاش دلم هواشو هر لحظه میکرد فردا بعد از ۲۰ سال سن میخوام بدم صفاشو ببینم. 

الهی قسمت همه بکنه