2777
2789
عنوان

واییی خدایا یعنی میشه اونم برا اولین بار 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 51 پست
ما آبگرمکنمون خراب شده و خاموش میشه هی و آب ازش چکه میکنه🥺زیرش پوسیده و کج شده  دعا کن تا وقت ...

وای عزیزم پیگیرش باش ابگرم کن خواهرم اینا امروز ترکیده زیرش اب همه جا رو برداشته خواهرم میگه صدای وحشتناک داد زود پریده گازو بسته خدا رحم کرده چیزی نشده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی  زیارت قبول  هوا چطور بود؟ خیلی شلوغه حرم ؟

هوا که خوب بود افتابی بود

پنج شنبه یه نمه بارون زود خنک شد یه کم

اگز ظهر بری خلوته ما روز اول بعد از ناهار رفتیم خلوت بود ولی نزدیک نماز خیلی شلوغتر بود

واقعا خوش به سعادتت دفعه اولتم هست میری منکه پسرم نزاشت بفهمم چطوری زیارت کردم همش دنبال اون بودم

اخ که نمیدونی از وقتی فهمید امام رضا کی هستن و کجاست و چجوریه اون حرم باصفاش دلم هواشو هر لحظه میکرد ...

عزززیز دلم 

حالتو خریدارم

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

ای جان التماس دعا عزیز دل دعا کن منم مامان بشم  برنامه رضوان بریز رسیدی مشهد ثبت نام کن انشالا ...

ثبت نام بکنم با قرعه میوفته که بریم برا غذا یا همه کسایی که ثبت نام کردن دعوت میشن؟