2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از عقل و منطقت کمک بگیر . وقتی دل تسلط پیدا کنه بر احساساتت نتیجه همین میشه . ولی اگر یه روز با عقلت بری جلو و یکی رو بپسندی بالاخره دلت هم عاشق میشه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از عقل و منطقت کمک بگیر . وقتی دل تسلط پیدا کنه بر احساساتت نتیجه همین میشه . ولی اگر یه روز با عقلت ...

نمیشه اخه 

ینی میدونم منطقی نیست عاشقش بودن اما بازم نمیتونم از علاقه م بهش بگذرم 

با خودت رو راست باش.اولا که اگر دوست نداره دلیل بر این نیس که تو بدی.اعتماد به نفست نیاد پایین فقط باب میلش نبودی همین.رو راست باش و بدون هیچ اتفاقی نیوفتاده.شکست طبیعیه.به خودت یه مدت فضا بده خودتو سرگرم کن واسه خودت وقت بزار از فاز غم و آهنگای دپ بیا بیرون چونکه در نهایت تو حالت خوب میشه و اون چیزای غمگین باعث میشه دوره ی ناراحتیت طولانی تر بشه.خودت و اذیت نکن هنوز هزاران نفر هستن که تورو دوست دارن و عشق منتظر توعه.یه مدت خودت آزاد و راحت بمون و وارد رابطه نشو❤️

با خودت رو راست باش.اولا که اگر دوست نداره دلیل بر این نیس که تو بدی.اعتماد به نفست نیاد پایین فقط ب ...

ازتون ممنونم که وقت گذاشتید و برام نوشتید 

اما نمیدونم چطور باید کنار بیام چند ماه میگذره از این مسئله ولی همچنان نمیتونم دوستش نداشته باشم 

فیلم ترسناک دیدن 😂 من الان دیدم از فکر کراش در امدم  خودتونو با چیز های دیگه مشغول کنید و سم ...

این فک کنم یکم فراتر از کراشه 

هرفیلمی هم میبینم تازه بدتر یادش میوفتم