2777
2789
عنوان

کسی همسرش بنا هست بیاد کمک ♥️

938 بازدید | 41 پست

یه خونه پنجاه متری داریم ک حمومش تو آشپز خونه هست .میخواییم حموم رو تخریبش کنیم یه حموم تو اتاق خواب درست کنیم ، هزینش چقدر درمیاد تقریبا ؟ 

حموم یک در یک ونیم باشه کافیه 

کاشی سرامیک هم ارزون ترین یا حتی فله ای 

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤

من همین هعته حموم دستشویی در اوردم واسه خودم با ارزونترین کاشی بنا هم شوهرم بود شد ۱۶میلیون  بدون دستمزد 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین هعته حموم دستشویی در اوردم واسه خودم با ارزونترین کاشی بنا هم شوهرم بود شد ۱۶میلیون  بد ...

فقط حموم میخوایم درست کنیم دستشویی اوکیه 👌🏻

هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم  ما خوبی او به خلق گوییم تا هردو دروغ گفته باشیم       خدایا همه رو خوشبخت کن، الهی آمین❤
۲۰ تومن  بیشتر در میاد

واقعا ؟😓

از این حموم اماده ایا بکیرین  کابین حمام شیشه ایا منظورمه

اینجوری بیشتر میشه قیمتش فکر میکنم

فقط حموم میخوایم درست کنیم دستشویی اوکیه 👌🏻

نه بابا این همه نمیشه همون نزدیک ۱۰ تا ۱۲ تومن میشه من شوهرم بناس همش در حال ساخت و سازه 

من یه روز عضو کادر درمان میشم نگو نمی تونی نمیشه نمیرسی من میخوام میتونم💪💪 ۱۰شهریور وزنمم بوده ۶۵و۷۰۰👈وزن اولیه ۶۵👈 وزن هدف ۵۷😊😘
۳۰ تومن میشه

خیلی میشه من رو ۱۵ ۱۶ حساب کرده بودم 😓