2777
2789

اره درسته 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ربطی ندارع . امتحان استاندارد که حد سوالای حفظی و مسیله هاش مشخصه ولی اکثرا دبیران با هم متفاوتن یه بار میبینی خیلی سوال خفظیه یه بار میبینی مسیله زیاد دارع

🤦‍♀️ همه امیدم به ای حفظیا بود...

تمرین دوره اییا کتابتو حل کن همش از اوناس..

تمرینای کتابم نگاه بنداز...

کار و گرما رو بیشتر بخون بیشتر بارم از اوناس..

نوبت کلا ساده میدن نگران نباش

کل من علیها فان یبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام💕
تمرین دوره اییا کتابتو حل کن همش از اوناس.. تمرینای کتابم نگاه بنداز... کار و گرما رو بیشتر بخون ب ...

معلمم ک چن تا فرمول حذف کرده و هر فصلی چن تا سوال از خود کتاب مشخص کرده گف ک همونا بخونیم 

مشکل من سنگین بودن هس ۵ تا فصله 

فصل گرما هم ۷ نیم نمره داره 

معلمم ک چن تا فرمول حذف کرده و هر فصلی چن تا سوال از خود کتاب مشخص کرده گف ک همونا بخونیم  مشک ...

خو پس دیگه غمت نباشه..

ببین همون فرمولا نصف نمره رو میدن 

تو همونارم که فقط بنویسی حداقل ۱۳نمره رو میگیری

یکم تمرین کن همون فرمولارو  ۲۰ میگیری..

تونستی تقلب کن واسه نوبت اونم دهم اصلاااااا برات مهم نباشه 

من نهایی دارم استادمون ۳ساعت تمام باهامون بحث کرد ک نخونین حتی اگ بیوفتین هیچی نمیشه دیگه اینکه دهمه زیاد ب خودت سخت نگیر مهم کنکوره

خو پس دیگه غمت نباشه.. ببین همون فرمولا نصف نمره رو میدن  تو همونارم که فقط بنویسی حداقل ۱۳نم ...

از همه بیشتر مامانم بهم استرس وارد میکنه همش میگه اگ افتادی دیگه اسمتو نمیارم 

اونوقت مامانای هم کلاسیام گفتن عب نداره اگ بیوفتن 

از وقتی امتحانا شروع شده شبا خواب میبینم افتادم 

داغون شدم 

از همه بیشتر مامانم بهم استرس وارد میکنه همش میگه اگ افتادی دیگه اسمتو نمیارم  اونوقت مامانای ...

خانواده ها کلا همینجورین منم سر کارنامه دهمم چون معدلم ۱۸ شده بود کلی سرکوفت شنیدم و گریه کردم😂..

بیخیال دنیا باش...

بیوفتی خودم برات کارنامه فتوشاپ میکنم اصن😂

دهمی لذت ببر از زندگیت دوازدهم برسی  نهایی و کنکور باهم داغونت میکنن با این اوضاع

خانواده ها کلا همینجورین منم سر کارنامه دهمم چون معدلم ۱۸ شده بود کلی سرکوفت شنیدم و گریه کردم😂.. ...

😂😂 

امتحان فیزیکم دادم اسون تر از اون چیزی بود ک فک میکردم😂🙂