2777
2789
عنوان

افسردگی داشتید که خوب بشه؟

111 بازدید | 16 پست

از تجاربتون بگید که چطور خوب شدید چی باعثش شد 

حتی کوچیکترین تجربه رو هم بگید برای کسایی که به کمک نیاز دارن

اگر هنوز افسرده اید هم بگید چکار کردید که بدتر شد؟

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

نشدم

ما درحالی که غمگین بودیم، دیگران رو تسلی دادیم!درحالی که شکست خورده بودیم به دیگران امید دادیم!درحالی که نمیتونستیم لبخند بزنیم، دیگران رو خندوندیم!با ما از قوی بودن حرف نزنید...🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کردی عزیزم . من وضع چندان خوب نیست . شاید راهنماییت جونمو نجات بده

عزیزم افسردگی حتما یه دلیل بزرگ داره حتما یه چیزی تو زندگیت آزارت میده که نتونستی حلش کنی اونو باید اول حل کنی بعد خود بخود خوب میشی بعدشم باید یه کارایی رو بزور هم شده انجام بدی تا بیشتر از این تو لاک افسردگی نری کلیپ های انگیزشی زیاد گوش بده 

بله داشتم 

بدترین دوران بود

به لطف خدا و یک روانشناس و تلاش خودم تونستم از اون حال در بیام بعد از چند سال دست و پنجه زدن با اتفاقی در گذشته ام افتاده بود رها شدم و کمتر بهش فکر میکنم. مطمئن بودم اگه تلاشمو نمیکردم تبدیل به آدمی میشدم هیچ چیز برام مهم نبود و یک ادم سرد و سنگدل میشدم هنوز هم بزرگترین ترسم اینکه به چنين آدمی تبدیل بشم💔

چند نفر هم با ویس های که  اون روانشناس برام فرستاده بود براشون فرستادم حالشون بهتر شد البته تا وقتی خود ادم نخواد کل جهان برای حال خوبت تلاش کن تا از اون حال در بیای ولی خودت نخوای نمیشه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 
میشه روانشناس رو معرفی کنید . ☺️

خیلی وقت دیگه تو فضای مجازي فعالیت نمیکنن

خانم خوش قدم

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی