2777
2789
عنوان

میدونی خوشبختی یعنی چی؟

79 بازدید | 13 پست

یعنی خسته و کوفته از بیرون بیای خونه بوی قورمه سبزی خوشمززززه ی مامانت و حس کنی و بعدشم با دستای خوشگلش یه چایی برات بیاره و خودتم که کارات کلیی سبک شده بلاخره بعد از چند مااااه یه نفس راحت بکشی

به نظرم الان همه مون به همچین چیزی نیاز داریم

اینکه بی دغدغه یکم واسه خودمون باشیم و استراحت کنیم

ولی این روزا متاسفانه نمیشه بدون غم و غصه و فکر کردن به اتفاقاتی که افتاده زندکی کرد

اما بلاخره میگذره

خوشبختی یعنی به پیامک بانکی که نوشته ۱۰میلیارد تو حسابته لبخند بزنی و تو ویلای ۲۰۰۰متریت به خدمتکارت بگی برات وان شیر و رز اماده کنه .🤓

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختی یعنی به پیامک بانکی که نوشته ۱۰میلیارد تو حسابته لبخند بزنی و تو ویلای ۲۰۰۰متریت به خدمتکارت ...

بیش از حد مود بود 

یعنی میشه منم بیام تاپیک بزنمو بگم به اونی که میخواستم رسیدم🥺
خوشبختی یعنی به پیامک بانکی که نوشته ۱۰میلیارد تو حسابته لبخند بزنی و تو ویلای ۲۰۰۰متریت به خدمتکارت ...

خوشبختی مدلای مختلفی داره

اینم یه مدلشه آن اینی که من گفتم به دنیا می ارزه

خوشبختی مدلای مختلفی داره اینم یه مدلشه آن اینی که من گفتم به دنیا می ارزه

بله خب طرز فکرا فرق دارن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌