بالاخره بکارت وجود داره یا خیر اگه هست چرا بعضی از کارشناسا یا متخصصا میگن وجود نداره ؟اگه وجود نداره چرا تو قانون ایران و حتی سایر کشورها راجع به حقوق خانم باکره و غیر باکره بحث شده؟
یکی از دوستانم جراحی رحمی باید انجام میداد قبلش رفت چکاب جراح زنان یهش گفت شما پرده تون اسیب دیده دوستم میگقت خیلی محکم بهش گفتم رابطه نداشتم و دکتر عذرخواهی کرد گفت مدلش اینطوره .. میخام بگم واقعا متفاوته برداشت جراح و متخصص زنان حتی
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا. حرف منو اشتباه فهمیدی. میگم چندتاچیز یهو باهم مد شدن برای اینکه از این موصوع قبح زدایی کنن. ...
پای آبروی دخترای بی گناه زیادی وسطه عزیز انقد راحت همهچی دشمن انگاری نکنین تشکیک ایحاد کردن چیه؟ میدونی خاله دوستم و خودش که الان داماد و نوه دارن سالها پیش خونی ندیدن و همون قدیم پزشک به همسرشون گفت مادرزادی ندارت و الان فقط فضای مجازی باعث پخش این موضوع شدع از قدیمم بوده
پای آبروی دخترای بی گناه زیادی وسطه عزیز انقد راحت همهچی دشمن انگاری نکنین تشکیک ایحاد کردن چیه؟ مید ...
اره بعصیا مدل حلقوی هستن... ولی اینکه کلا گفته بشه برای همه هیچ غشایی وجود نداره اینو عرص کردم من
دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜 خوبی های وجدان خفه کن!👈 طرف بعضی از بدیها را رها نمیکند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند میرود چهار تا کار خوب انجام میدهد. وجدانش آرام میشود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
بکارت وجود داره . فقط یه مدته یه سریا فاز روشنفکری برداشتن که وجود نداره و بکارت توهین به زنه وفلان& ...
اطلاعات شما ضعیفه متاسفانه اطلاعات غلط میدین
خود متخصص زنان میگه تشخیص اینکه چی بوده تبوده نداریم پزشکی قانونی هم فقط میتونه بگه در اثر الت بوده یا برخورد جسم یا انگشت ..دکتر در مطب نمیتونه تشخصص بده ... پزشکی قانونی خشونت هم میتونه بگه تا حدودی