2777
2789
عنوان

بالاخره...

306 بازدید | 46 پست

بالاخره بکارت وجود داره یا خیر اگه هست چرا بعضی از کارشناسا یا متخصصا میگن وجود نداره ؟اگه وجود نداره چرا تو قانون ایران و حتی سایر کشورها راجع به حقوق خانم باکره و غیر باکره بحث شده؟

@نی_نی_یار_پنج  

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@نی_نی_یار_پنج    

چرا نی نی یارو تگ کردی؟؟!

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/
خودشیرینی میکنه

همین دیگ اخه بیچاره داره سوال میکنه

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/

من خودم رفتم دکتر معاینه شدم برگه بکارتمم گرفتم با مهر و امضای دکتر حتی شناسنامم که گم شده بود فرستادنم پزشک قانونی واسه اثبات باکره بودنم

ببخشیدا بعضیا خودشونو ....فرض کردن

من حس میکنم باب شدن این بحث عدم وجود بکارت همزمان با معروف شدن کاپ قاعدگی در راستای حساسیت زدایی از اهمیت این مسئله ست....

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
همه چی حرام اندر حرام است😬😂😂😂😂

💔🤣

من حس میکنم باب شدن این بحث عدم وجود بکارت همزمان با معروف شدن کاپ قاعدگی در راستای حساسیت زدایی از ...

میشه برا منم توضیح بدین😆

😑😑مگه نی نی سایت برای همین سوالا نیست حتما باید تاپیک مادرشوهر خواهرشوهر بزنم؟

نه ممنوعه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نه ممنوعه

مگ حرف بدی زد؟