2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین خانمی تو خونه دست به سیاه و سفید نزنه کلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 76 پست
نظافت و اشپزی و کی انجام میده پس؟

هفته ای دوبار. یه خانمه میاد 

آشپزی نمیکنم چون شوهرم دو هفته عسلویه هست دو هفته استراحت

اون دو هفته هم اکثرا خونه مامانم و خونه مامانش و خواهرش و یا بیرون هستیم  خیلی کم آشپزی کنم

در اون حد که دست به سیاه و سفید نزنه ندیدم اما خانم دوست همسرم از اول ازدواج شرط کرده من غذا نمیپزم ...

مگه میشه؟اصلا تو باورم نمیگنجه!!!!اون وقت اون مرد هیچ اعتراضی نداره؟

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکی ازفامیلا  لباس خونه واینارومادرومادرشوهرش میان  غذاهم یامادرومادرشوهراماده میکنن یارستوران  شیکترین لباساوطلارم میپوشه همه جهازشم شوهرش خریده.  جالبش اینجاست مادرشوهرش میادکارای اینومیکنه جاریاش میگن مادرشوهرمون ازپاافتاده میرن کارامادرشوهرمیکنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هفته ای دوبار. یه خانمه میاد آشپزی نمیکنم چون شوهرم دو هفته عسلویه هست دو هفته استراحتاون دو هفته هم ...

خودت هم که تنها هستی،برای خودت غذا نمیپزی؟

یه خواستگاری داشتم وضعشون معمولب بود ولی خدمتکار ۲۴ سالته داشتن برای همه کارای خونه انگار رسمشون بود تو خواستگاری بهم گفتن یه دختر ۱۶ ساله هم برای شما انتخاب کردیم از روستا که کاراتو کنه ☹️ 

اره یکی ازفامیلا لباس خونه واینارومادرومادرشوهرش میان غذاهم یامادرومادرشوهراماده میکنن یارستوران ...

تو روخدا اینا واقعیه؟؟چرا من اصلا باورم نمیشه؟!!اصلا مگه میشه یکی بخوره و بخوابه بقیه کاراش انجام بدن؟

دوست خانوادگی مون

خانمه شاغله آقاهه به نفر رو گرفته بچه میفرسته مدرسه

کارهای خونه رو میکنه

غذا درست میکنه

حتی مدرسه ی غیرانتفاعی گذاشتن بچه شون مشق هاشو مینویسه میاد خونه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

مگه میشه؟اصلا تو باورم نمیگنجه!!!!اون وقت اون مرد هیچ اعتراضی نداره؟

ببین آقا الان خیلی پشیمونه. من اینو حس میکنم چون خیلی سرد شده اما اصلا خانومه کوتاه نمیاد . فکر کنم خانومه که این شرط و گذاشته آقاهه خیال کرده که خرش از پل بگذره خانومه غذا میپزم و ... اما خانوم کوتاه نیومده

یه خواستگاری داشتم وضعشون معمولب بود ولی خدمتکار ۲۴ سالته داشتن برای همه کارای خونه انگار رسمشون بود ...

فقط بگو چرا نه گفتی؟

گر چه خودم نمیپسندم خودم تو خونه بشینم یکی کارامو بکنه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

مادر شوهر ابجیم  هر چند الان دیگ کمی پیر شده و مریضه ولی خواهرم 20سال عروسشونه میگف غذا میخورد میکشید کنار میگ خودتون وظیفتون میدونید خانم اکه خواب ظهر باشه احدی جرات نمیکنه جیکش در بیاد شوهرش هم عین غلام حلقه ب گوشه