2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال و دوماه

من پسرم زیر یه ساله یبار اینطور شد هی میبردم دکتر سرماخوردگی میگفتن چیزی نیست اخرش وقت فوق تخصص عفونی ریه کودکان گرفتم بردم گفت اگه یکم دیر تر میوردی بچه ات آسم میگرفت و از این قبیل حرفا 

کلا گفت ریه بچه من حساسه و نباید نزدیک دود دم باشه و سرما نخوره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
شاید پسرت رفلاکس داره ؟

نه بابا ریفلاکسه چی.از پسر بزرگم سرماخوردگی گرفت.ابریزش و گرفتگی شدید بینی با سرفه و خس خس.این ریفلاکس نیس.سرماخوردگی یا کروناس

تورو سننه قربونت برم!!!!
من پسرم زیر یه ساله یبار اینطور شد هی میبردم دکتر سرماخوردگی میگفتن چیزی نیست اخرش وقت فوق تخصص عفون ...

اولش ک با تب شروع شد سه روز تب داشت دوتا فقط امپول دگزا زدن بهش دومی ک زد تبش قطع شد ولی سرفه و خس خس سینه داره دکتر گف خوب نشه باید بستری شه

اولش ک با تب شروع شد سه روز تب داشت دوتا فقط امپول دگزا زدن بهش دومی ک زد تبش قطع شد ولی سرفه و خس خ ...

آمپول دگزا که شنیدم ضرر داره به بچه دوساله زدن 

نمیدونم ولی حتما یه فوق تخصص ببرش 

دکتر منم گفت اگه دیر میومد باید بستری میشد ولی با چندتا دارو که نوشت بهش هر روز رفتیم مطب بخور داد خوب شد 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....