2777
2789

استرس کنکور دارم 

استرس طلاق خانوادم دارم 

سعی میکنم یکم خودم ب خودم دل بدم یکدفعه وسط حال خوبم ی آهنگ فوق غمگین میزارم و دلم میخاد گریه کنم 

یک ماه دیگه هم کنکوره برام دعا کنید

عزیز دلم تاپیک دیروزتم خوندم.. فکرم پیشته حق داری❤ خدا کمکت کنه قبول شی و برات دعا میکنم شرایط خانوادت خوب شه... سعی کن خودتو شاد نگه داری .. هنوز زوده واس افسردگی چالشای خیلی سختتری تو زندگی هس

بخاطر مشکلات خانوادت و استرس کنکوره 

بخاطر سنت هم هست سعی کن ذهنتو از مسکلاته خانوادت خالی کنی و بسپاری به خودشون درس میخوای بخونی بری کتابخونه ریلکس باشی

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم تاپیک دیروزتم خوندم.. فکرم پیشته حق داری❤ خدا کمکت کنه قبول شی و برات دعا میکنم شرایط خانوا ...

مرسی عزیز دل از همدردیت چی بگم بخدا دیروز امروز هیچی نخوندم نگرانم خیلی ....فشاررومه دلم مسافرت میخاد دلم گردش و دوست میخاد اما میدونم اگه بدم چون تو فکر کنکورم بهم خوش نمی گذره قلبمم ک از بس تند میزنه انگار میخاد از جا دربیاد

بخاطر مشکلات خانوادت و استرس کنکوره  بخاطر سنت هم هست سعی کن ذهنتو از مسکلاته خانوادت خالی کنی ...

خدارحمت کنه داداشتون رو 

درست میگین بنظر شما تو این ی ماه میتونم ب رشته دلخواهم برسم؟انسانی ام ....

مرسی عزیز دل از همدردیت چی بگم بخدا دیروز امروز هیچی نخوندم نگرانم خیلی ....فشاررومه دلم مسافرت میخا ...

تو بهش فک کنی و نکنی شرایط مامان و بابات همینه پس خودتو بزن ب بیخیالی صب زود بزن بیرون با یه اهنگ خوب قدم بزن انرژیت بره بالا با کتاب و دفترت برو کتابخونه بکوب بشین بخون تو این یماهه باقی مونده.‌ بعد از کنکور تفریح و سفر بیشار بت میچسبه❤

خدارحمت کنه داداشتون رو  درست میگین بنظر شما تو این ی ماه میتونم ب رشته دلخواهم برسم؟انسانی ام ...

مررسی عزیزم خدارفتگانتو بیامرزه 💟🖤

اگرتلاشتو کرده باشی این مدت آره عزیزم تو همه تلاشتو بکن که حسرت نخوری بعدا

تو بهش فک کنی و نکنی شرایط مامان و بابات همینه پس خودتو بزن ب بیخیالی صب زود بزن بیرون با یه اهنگ خو ...

اره چاره ای ندارم جز بیخیالی و توکل ب خدا 

پروفایل خودتی؟خیلی بامزه و دلنشینی و زیبایی❤

تلاش نکردم دیر شروع کردم پشت کنکوری هم هستم خسته م خیلی خسته 

ببین هدفت ادامه تحصیل باسه ولی به این فکرنکن که داری مسابقه میدی و باید هرچه زودتر برنده بشی وگرنه دیکه باختی و عقب افتادی از هم سنات و بقیه نههه !! اصلا این فکرو از سرت دور کن فقط به هدفت فکرکن هیچوقتم برای رسیدن بهش دیر نیس نذار این کنکور برات یه درد بشه

ببین هدفت ادامه تحصیل باسه ولی به این فکرنکن که داری مسابقه میدی و باید هرچه زودتر برنده بشی وگرنه د ...

ب کسی نگفتم ب شما میگم من چهارمین ساله کنکور انسانی شرکت میکنم ۲ سال دانشگاه دولتی خوب قبول شدم نرفتم ک بشینم فرهنگیان بیارم اما این مشکلات خانوادگی ک پیش اومد و بعدش هم ب غلط کردن افتادم خسته شدم واقعا اشتباه کردم هیج جا نرفتم ب بهانه کنکور مسخره ن مسافرت نه خونه فامیل هیج جا ی آدم ک ۴ سال از خونه بیرون نیاد بنظرت وحشتناک نیست ...همش استرس کنکور رو داشته باشم ...پدرمم چون حمایتم نمیکنه قربونش برم فقط ب خاطر مامانمه دارم تلاش میکنم انقد برام انگیزه بوده اما انگار اونم داره ناامید میشه هعی چی بگم 

ب کسی نگفتم ب شما میگم من چهارمین ساله کنکور انسانی شرکت میکنم ۲ سال دانشگاه دولتی خوب قبول شدم نرفت ...

اخخی عزیزم دعا میکنم انشالله به مراد دلت برسی امسال چیزی که میخوای رو خدا بهت بده  خوشحال بشی✨🤍✨🤍🤍✨🤍✨😻😻