2777
2789
عنوان

باشوهرم قهرم

208 بازدید | 27 پست

چیکار کنم جلو خودمو گرفتم پیام ندم بهش دیشب ساعت 2شب اومد خونه کفت داداشم مریضه بردیمش بیمارستان البته درجریان هستم  پریشبم همینطور ساعت دو و نیم بود اومد خونه گفت بیرون دعوا کردم بازداشت بودم تا الان بعدم اشنا دراومدیم حل شد .کاری با اینا ندارم ولی الان قهرم چون اصلا پیامامو جواب نمیده منم عصبی شدم گفتم لعنت به من اگه یه بار دیگه به تو پیام بدم یا زنگ بزنم  الان رفته پیش برادرش احتمالا عملش کنن بمونه پیشش

دلم طاقت نمیاره به نظرتون غرورمو حفظ کنم یا پیام بدم بهش؟

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

بخاطر برادرش شرایط روحی خوبی نداره اینجور وقت ها بایدهمو درک کنیم خبرشو بگیر

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه زندگی هست که مرد خونه هرشب یه جاییه... 

یعنی چی که دعوا کردم بازداشت بودم مگه چاله میدونه... 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بخاطر برادرش شرایط روحی خوبی نداره اینجور وقت ها بایدهمو درک کنیم خبرشو بگیر

اخه دیشب تولدم بود میدونم کیک و اینا سفارش داده که امشب بگیره چون دیشب نبود ولی خب حداقلش میتونست با پیام دادن کنارم باشه نمیتونست؟

این چه زندگی هست که مرد خونه هرشب یه جاییه...  یعنی چی که دعوا کردم بازداشت بودم مگه چاله میدو ...

با انبردست زده تو صورت طرف دماغش شکسته پیشینوش پاره شده البته به گفته خودش حالا من موندم طرف چجوری رضایت داده؟؟اینم فقط یه کوچولو شونه اش کبود شده میگه سنگ پرت کرد سمتم

اخه دیشب تولدم بود میدونم کیک و اینا سفارش داده که امشب بگیره چون دیشب نبود ولی خب حداقلش میتونست با ...

عزیزم تو زندگی هرکس ممکنه از این اتفاق ها بیوفته میدونم ناراحت شدی ولی دلیلی هم نداره تو این اوضاع الکی حال خودتون و همسرتون رو بدتر کنین دعوا هم برا همه پیش میاد یهو یکی حرف بی حساب میزنه یکی عصبیه باعث دعوا میشه

با انبردست زده تو صورت طرف دماغش شکسته پیشینوش پاره شده البته به گفته خودش حالا من موندم طرف چجوری ر ...

به حرفاش اعتماد دارین؟ مطمئن هستی دعواش شده جای دیگه نبوده؟ اخه نمیشه یکی این مدلی در این حد دعوا کنه و کسی بیاد بیرونش بیاره پرونده های این مدلی رو تا جایی ک من میدونم میفرستن دادگاه تعین تکلیف بشه

با انبردست زده تو صورت طرف دماغش شکسته پیشینوش پاره شده البته به گفته خودش حالا من موندم طرف چجوری ر ...

چطوری با همچین ادم داغونی زندگی میکنی.. واقعا بشین یه فکر اساسی بکن.. 

این غلط کرده گرفتن زدنش اونا چون اگه این اونو میزد ب این شدت طرف تا دیه نمیگرفت ولش نمیکرد باور نکن... 

چقدر ساده ای 

بشین حرف بزن یه بار ک یاهم خوبین بگو ادم شو این چه وضعیتی هست ک داری

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

چطوری با همچین ادم داغونی زندگی میکنی.. واقعا بشین یه فکر اساسی بکن..  این غلط کرده گرفتن زدنش ...

نه میدونم خیلی  بزنه دوبار تو خیابون دعواشو دیدم یه بار یه جوری زد به یه نفر طرف دو ماه تو کما بود بلندش کرد کوبیدش زمین طرف سرش خورد زمین کف و خون بالا اورد درجا

به حرفاش اعتماد دارین؟ مطمئن هستی دعواش شده جای دیگه نبوده؟ اخه نمیشه یکی این مدلی در این حد دعوا کن ...

من خودم وکیلم عزیزم میدونم دروغ نمیگه ولی خب نبایو از تو کلانتری یه زنگ میزد؟

والا بنظر من که با این اوضاع ک میگی گفته این مدلی دعوا کرده و بعد دو سه ساعتم ازاد شده محاله جریان این باشه چونکه کسی که اینجوری دماغشو بشکنن رضایت نمیده دو سه ساعته این یا اصلا دعوا نکرده جای دیگه بوده اینو گفته ک شما بیخیال بشی یا اگرم دعوا کرده در این حد نبوده 

نه میدونم خیلی  بزنه دوبار تو خیابون دعواشو دیدم یه بار یه جوری زد به یه نفر طرف دو ماه تو کما ...

ظاهرا شما این چیزا برات عادیه کلا... من نمیتونم راهنمایی درباره مشکلت بکنم چون هیچ وقت با همچین ادم اراذل اوباشی زندگی نمیکنم... شما هم خودت همچین بدت نمیاد ک اینجوری معرکه گیره.. دیگه اینجور ادما اهل خونه زندگی ک نیستن نباید توفع کنی به موقع خونه بیاد