2777
2789
عنوان

💔☹️بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
وا؟!     آها

ببینید اینجا یه جور عجیبی هست، 

تلگرام شون تنها جایی هست که میشه ویس داد. 

به یکی از کاربرا هم تهمت زده بودن زیر سن قانونی هست تعلیقش کرده بودن که برگشت. از اونجا پیگیری کنید. به نی نی یار 5 هم بگین که سفارش کنه. اینجا بعضیا خانم هستن و میزنن آقا و بالعکس. 🌸

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه دارم گریه میکنم کامنتاتونو خوندم

ظفر دلتنگتیم دختر🥺☹️برگرد دختر خوب دلم گرفت بخدا🥲😕😓

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
تاپیکامو میخونه

باشه اوکی پس یه حرفی براش مینویسم : 

عزیزم گفته بودی چند روز پیش که شاید بری ولی بعدش گفتی اینجا تنهاییاتو پر میکنه و نمیری 

من چند ساعت پیش اومدم خصوصی جواب مسیجاتو دادم یهو غیبت زد دیدم نیومدی منم آف شدم لاقل یه خداحافظی مگه چه قدر کار داشت بهم نگفتی پی وی تلگرام یا واتساپتو بده اگرنه می‌فرستادم لاقل هر دو روزی یه پیام دادن اونجا تو اون فضا مگه چه قدر کار داشت خودم بهت مسیج میدادم لازمم نبود خودت مسیج بدی اما نخواستی خب باشه عیبی نداره میل خودته 

ولی اینطوری رفتنت خیلی بد بود 😔💔🖤

فقط خواستم اینو بدونی که تو اولین دختری بودی که تو این فضا اونقدر دوسش داشتم و باهاش حرف زدم و پی گیرش میشدم هرروز دو سه بار سر میزدم به کاربریش تا تاپیک هاشو چک کنم و جویای حالش بشم چون برام به اندازه خواهرم مهم بودی 😔 ولی رفتی عیبی نداره همه میرن امیدوارم هرکجا که میری موفق باشی 

پی نوشت : اونقدری ارزش نداشتم که منو با خبر کنی از رفتنت و خودت بیای بهم بگی عزیزم ؟؟؟؟؟ 🙃

اشکالی نداره شاید حالت بد بوده و اینطوری صلاح دونستی باشه ولی من منتظرتم که یه روز برگردی فقط اصلا ازت انتظار نداشتم اینطوری بری دختر 🌹❣🖐

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
اکانتتون کو،؟؟

اون قبلیه ترکید. به نی نی یار 3 گفتم علت تعلیقم، میگه خوش و بش زیاد با کاربرای خانم. 

اینجا 

هر کاری کردم برگرده، تعهد بدم یا هر چیز دیگه، نشد. 

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ایخدا لعنت ب این دنیا😕ظفر گفتم محکم باش..لعنت ب اون پسره ک اینجوری تورو داغون کرد..هعیی

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
امیدوارم خیلی زود حالش خوب بشه و برگرده 

بیتا به مریم(دختردلشکسته۸۰)بگو بخدا اشکام بند نمیاد ازبس تهمت زدن خدا خودش شاهده تا جایی که تونستم مراقب بودم دله کسیو نشکنم سعی کردم مایه خوشحالیه بقیه باشم اما... مریم بخدا منم خیلی دوست داشتم و دارم..بعده اشنایی با شما خیلیییی حالم بهترشد خیلییی الهی میشه سالم و سلامت باشی

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..
ایخدا لعنت ب این دنیا😕ظفر گفتم محکم باش..لعنت ب اون پسره ک اینجوری تورو داغون کرد..هعیی

لعنت بهش انشاالله سرش بیاد

قلب اون دخترو داغون کرد الهی سر خودش و بچش بیاد و مطمئنم که میاد چون قانون کارما همینه 

منکه خیلی دلم براش تنگ میشه به خدا اونقدری تو این سه هفته که باهاش آشنا شده بودم برام مهم شده بود که به خاطر اون آن میشدم ولی اینجا بدون اون دیگه فایده نداره نمیام دیگه 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️
لعنت بهش انشاالله سرش بیاد قلب اون دخترو داغون کرد الهی سر خودش و بچش بیاد و مطمئنم که میاد چون قان ...

منم خیلی باهاش حرف زدم و واقعا درکش میکنم..اما خب کاری نمیشه کرد دیگه..اینجوری فقط بخودش اسیب میزنه..