2777
2789
عنوان

💔☹️بیاین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 57 پست
داره میخونه حرفی دارین بگین بهش

بگو هروقت برگشتی منو تگ کن حالا که نیستی دیگه نمیام اینجا ولی اگه هر دو سه هفته سری زدم میبینم که تگم کردی و میام 

همانا که خودمان باعث رنج یا خوشبختی هستیم❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی باهاش حرف زدم و واقعا درکش میکنم..اما خب کاری نمیشه کرد دیگه..اینجوری فقط بخودش اسیب میزنه. ...

واقعا نمیفهمم چرا اینقدر خودشو عذاب میده بابا به خدا ارزش نداره اون لعنتی درسته ۷ سال باهاش بوده ولی خب دیگه کاریه که شده خداروشکر که قبل از ازدواج روی اونو دیده نه که بعد ازدواج 

عزیزم به خدا چیزیو از دست ندادی یه آدم بی ارزش رو از دست دادی اون باید پشیمون باشه چرا خودتو اذیت میکنی تو حق زندگی داری حق آرامش داری اگه بعد از ازدواج میفهمیدی تنوع طلبه و مطلقه میشدی خوب بود ؟😔 

خدا دوستت داشته که قبلش بهت فهمونده 

بگو هروقت برگشتی منو تگ کن حالا که نیستی دیگه نمیام اینجا ولی اگه هر دو سه هفته سری زدم میبینم که تگ ...

اینجا معمولا فاز مارپلی میگیرن..ظفرم چون پروفشو اسمش مردونه بوده اذیتش کردن..بهتره با ی اکانت دخترونه برگرده..ظفر هرموقع اومدی خبرمون کن دختر..

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
اینجا معمولا فاز مارپلی میگیرن..ظفرم چون پروفشو اسمش مردونه بوده اذیتش کردن..بهتره با ی اکانت دخترون ...

ببخود کردن اذیتش کردن اون نباید اهمیت بده باید خییییلی قوی تر از اینا باشه مردم همه چی میگن همیشه همههههه چی

به منم خیلی چیزا گفتن به خاطر اینکه دختر دلشکسته گذاشتم اسممو همه میگن تو روان شناسی میخونی چرا دلت شکسته فکر میکنن دیگه روان شناس ها باید همیشه حتما قوی باشن و افسرده نشن و ناراحت نشن ولی ماهم انسانیم به خدا حتی وقتی تو خودمم خانوادمم بهم گیر میدن چه برسه بقیه مردم

هرطور دوست داره برگرده اگه اذیت میشه خب اسمشو عوض کنه که راحت باشه خودش 

ببخود کردن اذیتش کردن اون نباید اهمیت بده باید خییییلی قوی تر از اینا باشه مردم همه چی میگن همیشه هم ...

متاسفانه اینجا همه چی میگن نباید توجه کرد..

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
کجارفتی تواخه لعنتی😭😭😭 من دوست داشتم ظفرررر کلی حرفای...میخواستم باهات بزنم😡😡😡😡برگردمیگمممم ...

خیالت راحت شد؟؟؟  

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..