2777
2789
عنوان

طلاهامو بدم برا ماشین یاندم

161 بازدید | 18 پست

خانما من  همه طلاهامو از خونه بابام‌اوردم....

شوارم ی گردنبند ۲۰گرمی برام خرید ...

بعد ماشین نداریم یکونیم ساله ازدواج کردیم ... کل پس اندازمون باحقوق ماهی ۵تومن

۳۵میلیونه 

و ی موتور شوهرم ... البته کرایه خونه نمیدیم ....

بنظرتون طلابدم ماشین بخریم ... یانه 

شوهرم ی دونگ ماشین ترانزیت باداداشش شریک بوده ک بالا کشید بهش پول داده البته سندی نداره..

و مبخاد حقشو بگیره ک اون‌نمیده ‌..

از بی ماشینیم خیلی اذیتم

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ طلا هات زیادن... خو دوتا تیکه اشو بده بره یه ماشین خوب برداره مث: پژوپارس، دویست شیش و اینا...&nb ...

ن انقد نیستن کلا شاید ۸۰ گرم باشن

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)
اگ طلا هات زیادن... خو دوتا تیکه اشو بده بره یه ماشین خوب برداره مث: پژوپارس، دویست شیش و اینا...&nb ...

من خودم18سالگی گواهی نامه امو گرفتم... 

به بابام میگم ماشین بخر برام میگ فعلا گرونه... 😶

خدایی که به شدت کافیست😍... 
اگر شوهرت ماشین رو به نام خودت میگیره آره ویلا اصلا نده

نه نمیگیره فک نکنم