2777
2789
عنوان

آزمایش آسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 40 پست
ینی چی خودش نمیتونه تو مجردیش تاحاالا ببخشید خودارض*ایی نکرده؟ اینم همونه

دیگه وقتی متاهلن سخته خودار.ضایی و این که اون محیط خیلی استرس زا هستش و ...

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی چی خودش نمیتونه تو مجردیش تاحاالا ببخشید خودارض*ایی نکرده؟ اینم همونه

میگه تو اون شرایط و با استرس نمیتونم 

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
چی‌بگم تلقینه بیشتر یه مرکز خوب برین محیطش استرس زا نیس

ممنون عزیزم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
آخه تو اون شرایط شوهرم میگه استرس دارم نمیتونم      

شوهرم منم برای آی یو آی هام

و ای وی افم خون به جگرم کرد تا نمونه بده 😅😅

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
دیگه وقتی متاهلن سخته خودار.ضایی و این که اون محیط خیلی استرس زا هستش و ...

دقیقا

میگه تو اون شرایط و با استرس نمیتونم 

خب بیاد خونع نمونه بگیره

نت سرچ کن نوشته شرایط تو خونه

حداکثر بیست دقیقه بعد باید ببری نمونه رو ازمایشگاه

زیر بغلشم بذاره جای نمونه رو واسه حفظ دماش

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
شوهرم منم برای آی یو آی هام و ای وی افم خون به جگرم کرد تا نمونه بده 😅😅

طفلکا  

منکه شوهرم نمیره ک نمیرههههه میگ من هیچوقت روم نمیشه هیچوقتم نمیرم منم گفتم تا۶ماه صبرمیکنم نشدباید ...

منم بزور همسرمو فرستادم یسال بود اقدام میکردیم و باردار نمیشدم خودم همه راهها رو رفتم عکس رنگی هم انداختم

همسرم راضی نمیشد میگفت من انجام نمیدم

ولی بزور فرستادم ک مشخص شد واریکوسل داره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب بیاد خونع نمونه بگیره نت سرچ کن نوشته شرایط تو خونه حداکثر بیست دقیقه بعد باید ببری نمونه رو از ...

آزمایشگاهی ک نزدیک ب خونه است نمونه تو خونه قبول نمیکنه

طفلکا    

چه طفلکی ... چه کشکی😅😅😅😅

یعنی انقد از دستش حرص خوردم و

گریه کردم روزای نمونه دادن....☹☹☹

دلم میخواست خفه اش کنم 🤣🤣🤣🤣

صبا جونم چرا کاربریت ترکیده ...‌😮‍💨😮‍💨 اکانت جدید ساختی حتما بیا نی نی سایت و بهم پیام بده منتظرم .... خیلی بابت تو و زهرا ناراحتم ، چون از جفتتون بی خبرم ....💔💔
چه طفلکی ... چه کشکی😅😅😅😅 یعنی انقد از دستش حرص خوردم و گریه کردم روزای نمونه دادن....☹☹☹ ...

الانم حامله نیستمااااا☹☹😅😅

تیکر روز آزمایشمه ای وی اف کردم

چه طفلکی ... چه کشکی😅😅😅😅 یعنی انقد از دستش حرص خوردم و گریه کردم روزای نمونه دادن....☹☹☹ ...

عه  

من شوهرم میره ولی میگه تو هم بیا  

الانم حامله نیستمااااا☹☹😅😅 تیکر روز آزمایشمه ای وی اف کردم

ان شالله ی نی نی سالم بغل بگیری ب زودی  

عه     من شوهرم میره ولی میگه تو هم بیا    

نه من نرفتم

گفت اگه تو بیای استرس میگیرم😑😑🤣🤣🤣