2777
2789
1-در ابتدا هرآنچه از حقوق زن در قانون میدونم رو اینجا به اشتراک میذارم بعد از اتمام این بخش قوانینی که جنبه عمومی داره و هر انسانی باید از آنها آگاه باشه رو در اختیارتون قرار میدم. 2-اگر با این تاپیک موافق هستین و احساس میکنید براتون مفیده لطفا پست اول رو لایک کنید
بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ****پسته ی بی مغز چون لب وا کند رسوا شود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نبودن رابطه زناشویی بین زوجین صرفا دلیل عدم تمکین زوجه اگر در یک منزل مشترک زندگی میکنند نمیباشد و به زوجه طبق نظر کارشناس نفقه تعلق میگیرد
اگر شوهر در زمان فوت هیچ فرزند یا نوه‌ای از همسرش یا از همسران قبلی نداشته باشد، زن از اموال مرد یک چهارم ارث می‌‌برد.
نکته مهم :بعد از فوت شوهر زن میتواند مهریه خود را مطالبه کند و ورثه قبل از تقسیم اموال باید مهریه زوجه را بپردازند.
تاپیکتون مفیده، ممنون. البته حتما دقت دارین که هر چیزی تو قانون هست اجرا نمیشه و یا اصلا قابلیت اجرایی نداره. مثلا بارها در خیابان مزاحم من شدن ولی چون ماموری اونجا نبوده کاری از دستم بر نیومده. یا مثلا کتک زدن زن توسط شوهر جرمه ولی بعضی وقتها شاهد میخوان! به هر صورت خوبه از اصل قوانین مطلع باشیم.
ایجاد مزاحمت برای بانوان در معابر عمومی دو تا شش ماه حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق دارد جواب سونیا جان:تماس با نیروی انتظامی در اولین فرصت و حضور به موقع آنها و معرفی دو شاهد .
عبارت گرفتن حق طلاق به نفع زوجه در عقد نامه اشتباه است
و زن باید در دفتر خانه اسناد رسمی وکالت نامه برای مطلقه کردن خود از جانب شوهر داشته باشه