مبل ها اکثرا ترکیبی کار میشن مثل طوسی قرمز یا آبی یا سبز بستگی داره کدومشو بپسندی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
من دارم از راه دور میخرم گلم... چون شرایطش برام بهتره و اینکه گلم طوسی سیر یعنی چی سیر خودش ب چه معن ...
طوسی تیره. اسم مدلشو بپرس بیرون برو نگاه کن حتما
اها مگه بگم چه پارچه ای چ مدلی برم تو شهر خودمون ببینم.... گلم جاسمین فک نکنم خوب باشه نه؟ از شما چ ...
گلم من جنسارو نمیشناسم مال من مبلم استیله راحتی نیست چوباش طلاییه رنگ پارچشم کرم طلایی و آبی کمرنگه ترکیبیه طلاکوب و مخمله