2777
2789
عنوان

خانوما کمک برای خرید مبل

105 بازدید | 12 پست

من میخام مبل بخرم رنگ طوسی میگم همشو یه دست طوسی بگم یا ن تک نفره ها یه رنگ دیگه؟ و اینکه اگه اره چه رنگی... بعد طوسی روشن بگم تیره بگم فرشام کرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبل ها اکثرا ترکیبی کار میشن مثل طوسی قرمز یا آبی یا سبز بستگی داره کدومشو بپسندی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مبل ها اکثرا ترکیبی کار میشن مثل طوسی قرمز یا آبی یا سبز بستگی داره کدومشو بپسندی

آبی کاربنی قشنگ. میشه؟ با طوسی؟ بعد گلم طوسی طیف رنگی داره یا ن یه رنگه برا اولین بار میخرم نمیدونم

آبی کاربنی قشنگ. میشه؟ با طوسی؟ بعد گلم طوسی طیف رنگی داره یا ن یه رنگه برا اولین بار میخرم نمیدونم

بنظرم ترکیبی قرمز سیر و طوسی سیر قشنگ میشه جاریم خریده خیلی خوشکله. بله عزیزم طیف داره روشن تیره هست. اونجایی ک میل میخری بهت کاتالوگ نشون میده. فرشتم طوسی بگیر پرده هم قرمز میزنی خیلی شیک میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بنظرم ترکیبی قرمز سیر و طوسی سیر قشنگ میشه جاریم خریده خیلی خوشکله. بله عزیزم طیف داره روشن تیره هست ...

من دارم از راه دور میخرم گلم... چون شرایطش برام بهتره و اینکه گلم طوسی سیر یعنی چی سیر خودش ب چه معنی رنگه

من دارم از راه دور میخرم گلم... چون شرایطش برام بهتره و اینکه گلم طوسی سیر یعنی چی سیر خودش ب چه معن ...

طوسی تیره. اسم مدلشو بپرس بیرون برو نگاه کن حتما 

طوسی تیره. اسم مدلشو بپرس بیرون برو نگاه کن حتما 

اها مگه بگم چه پارچه ای چ مدلی برم تو شهر خودمون ببینم.... گلم جاسمین فک نکنم خوب باشه نه؟ از شما چ مدل و چ رنگیه گل

اها مگه بگم چه پارچه ای چ مدلی برم تو شهر خودمون ببینم.... گلم جاسمین فک نکنم خوب باشه نه؟ از شما چ ...

گلم من جنسارو نمیشناسم مال من مبلم استیله راحتی نیست چوباش طلاییه رنگ پارچشم کرم طلایی و آبی کمرنگه ترکیبیه طلاکوب و مخمله