2777
2789
عنوان

دعا برای ازدواج موفق

171 بازدید | 8 پست

بچه ها دعایی میشناسید که بخونم که ازدواج موفقی داشته باشم و همه چیزایی که میخوام و داشته باشم میخوام ازدواج کنم ولی کسی که معیارامو داشته باشه همشو فعلا نبوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری باید توسل پیدا کنی بیشتر توضیح میدی عزیزم 

عزیزم من گلستان شهدا زیاد میرفتم پنجشنبه ها که دعای کمیل بود همه ی شهدا به انسان ها توجه دارن به هر حال اونا مقرب هستن به درگاه الهی و کسی که میاد زیارتشون رو درک میکنن

اونجا براشون زیارت عاشورا میخوندم و سوره یس هدیه میکردم بهشون 

بعد یه شب دلم خیلی شکسته بود رفتم سر مزار شهید مدافع حرم کلی گریه کردم و فقطم بحث ازدواجمو دلی و صادقانه ازش خواستم با خانومش هم دوست بودم همیشه سر مزارش میدیمش

هفته بعدش گفت به خانم (فامیلم) بگو حاجتتو دادم 

و درست چند روز بعدش بهترین همسر دنیا همونی که من میخواستم اومد خواستگاری م و بعد 4 ماه عقد کردیم

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
عزیزم من گلستان شهدا زیاد میرفتم پنجشنبه ها که دعای کمیل بود همه ی شهدا به انسان ها توجه دارن به هر ...

وای چقد قشنگگگ عزیزمم ولی من شرایطشو ندارم برم صبح تا عصر سرکارم دانشگاه و امتحان و کلاس و همه چی فقط یه روز تو هفته تعطیلم اونم میره برای دانشگاه 

وای چقد قشنگگگ عزیزمم ولی من شرایطشو ندارم برم صبح تا عصر سرکارم دانشگاه و امتحان و کلاس و همه چی فق ...

عزیزم اگر تهران هستی هفته ای یک ساعت هم شده وقت بزار برو مزار شهید ابراهيم هادی عجیب حاجت میده عجیب

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍