2777
2789

دکتر «لوان برزندداین» استاد روانشناسی دانشگاه کالیفرنیا و نویسنده کتاب « مغز مردان» می گوید:

چشم چرانی غریزی است

تستوسترون خون مردان ۶ برابر بیشتر از زنان است و این هورمون به غیر از ریسک پذیری و تهاجمی ساختن مردان، مغز آنها را به طور ناخودآگاه نسبت به زیبایی جنسی هشیار نگه می دارد. در حقیقت، از چشم مردان، زنی که دید زده شده است بعد از اینکه از معرض دید کنار برود بلافاصله از یاد نیز می رود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خبر دیگه من دارم: خدا به انسان قدرت مدیریت داده وگرنه همون حیوان هست و غریزی عمل میکنه

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

والا من نه روی واکنش نشون دادن رو دارم نه میتونم اینو حلش کنم و اینقدری متنفرم که حالم بد میشه وقتی نیبینم.. همیشه نگاه هست خیلیییی هم هست گاهی عمدا حواسمو پرت میکنم نفهمم ولی خب وقتی کاملاااا نگاه باشه همه ی مردا نگاه کننن ادم متوجه میشه دیگه.. منم سرمو میندازم پایین و اخم میکنم ولی بدیش اینه حالم بد میشه و زودی به خونه پناه میبرم و اعصابم خورد میشه..