جر و بحثامون مفصله از توی بارداریم شدت گرفت همش هم سر اینکه نباید باهاش مخالفت کنم نباید پول بخوام خرید بخوام تفریح بخوام،نباید وقتایی که ذوق دارم با ذوقم خوشحال بشه و همیشه بزنه بهترین روزای عمرمو کوفتم کنه،حالا امروز بهش گفتم من نمیتونم اینجوری ک تو میگی باشم من نمیتونم پا بزارم رو دلم ۴ سال باب میلت زندگی کردم بدترین نامردی هارو در خقم کردی منم ادمم،دیگه گف اگه نمیخای برو،یه بچع دوماه و نیمه هم دارم
|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تمام اونروزایی ک بچه نداشتی و راحتتر میشد تصمیم بگیری رو از دست دادی و حالا ک بچه کوچیک داری میخوای تازه از حقت دفاع کنی؟معلومه کوتاه نمیاد..تازه بچه رو هم میکنه اهرم فشار
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
خو خواهر من از سال ۹۹ عضو اینجایی تاثیر گذاشته روت.شاید شوهرت نداره.درکش کن.بخدا بیشتر کسانی که اینجا نظر میزارن بچه های ششم هفتمن😕منم از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی با شوهرم زبون درازی میکنم😂😂😂😂
تو که میگی از اول اینجوری بوده چهار سال باهاش ساختی و از این حرفا،،چرا بچه دار شدی،الان گناه این بچه چیه،،اول مشکلاتتون روحل میکردید بعدش بچه رو دعوت میکردید
چی بگیم والا اگه داره واز عمد نمیده که کارش خیلی بده مردا بلاخره باید برای یکی خرج کنن نکنه به خواهرش یا مامانش پول میده نمیدونیم والا...بامشاوره صحبت کن۱۴۸۰ رایگانه