2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از این خونه برو

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 25 پست
تو که میگی از اول اینجوری بوده چهار سال باهاش ساختی و از این حرفا،،چرا بچه دار شدی،الان گناه این بچه ...

بابا بخدا به این شدت نبود

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

نمیدونم چی بگم ولی اگر واقعاً به آخر خط رسیدی تمومش کن از این زندگی که هیچ دلخوشی نداری بیا بیرون نترس

اسی یه چیزی بهت بگم دختر عموم یه دختر بزرگ داره بعد از شوهرش جدا شد دوباره خواست شوهرشو به خاطر دخترشش بخشه دید واقعا نمیتونه باهاش زندگی کنه مرده رفت ازدواج کرد ،دختر عمومم با یه اقایی که از خودش ده سال کوچیکتره ازدواج کرده به خدا برای سایه دختر عموم میمیره اینقدر به خواسته هاش احترام میزاره دختر عموم چاق بود عمل کرد معدشو کوچیک کرد این آقا واقعا مرد خوبیه خیلی هوای دختر عمومو داره

انشاالله شما هم بهترین ها قسمتت بشه فقط نترس عزیزم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا در حد چقدر پول میخای و نمیده؟؟ 

حتی به ۲۰۰ تومن هم راضیم،متنفره بگم خرید،ارایشگاه و تفریح،بعد از ۴ سال یبار رفتم ارایشگاه موهامو رنگ کردم تا دوروز قهر بود

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍
شوهرمنم همینه دوباربادوستم رفتیم پارکوکافه بادوستم دوستم حساب کردبه اونم حسودی میکردمیگفت میری میگرد ...

لعنت بهشون

نمیدونم چی بگم ولی اگر واقعاً به آخر خط رسیدی تمومش کن از این زندگی که هیچ دلخوشی نداری بیا بیرون نت ...

فقد بخاطر بچم...

وگرنه‌خودم ک کوچکترین علاقه ای بهش ندارم

فقط من نمدونم فاز شماهایی که میگین از اول آدم نبود فلان بود چی بود که باردار هم‌میشین    

اول خیلی بهتر بود 

از همه لحاظ ازش سر ترم از بس همه جلوش تعریفم دادن ک خوشگلی و فلانی عقده ای شده،ازش متنفرم  نه ...

منم مثل شمام. بیخیالش شدم. با بچه خوشم. البته شوهر من پول میده، منم کاری به کارش ندارم. اونم بگه برو. مگه خونه ی خالس؟

منم مثل شمام. بیخیالش شدم. با بچه خوشم. البته شوهر من پول میده، منم کاری به کارش ندارم. اونم بگه برو ...

من اگه بهم پول میداد برام تخملش راخت تر بود بابا دلم خوراکی میخاد دلم لباس میخاد دیوونه شدم دیگه😭😭😭