2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت از این خونه برو

601 بازدید | 25 پست

جر و بحثامون مفصله از توی بارداریم شدت گرفت همش هم سر اینکه نباید باهاش مخالفت کنم نباید پول بخوام خرید بخوام تفریح بخوام،نباید وقتایی که ذوق دارم با ذوقم خوشحال بشه و همیشه بزنه بهترین روزای عمرمو کوفتم کنه،حالا امروز بهش گفتم من نمیتونم اینجوری ک تو میگی باشم من نمیتونم پا بزارم رو دلم ۴ سال باب میلت زندگی کردم بدترین نامردی هارو در خقم کردی منم ادمم،دیگه گف اگه نمیخای برو،یه بچع دوماه و نیمه هم دارم

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

از همه لحاظ ازش سر ترم از بس همه جلوش تعریفم دادن ک خوشگلی و فلانی عقده ای شده،ازش متنفرم 

نه با محبت درس شد نه با جر و بحث،ختی یبار قهر رفتم تو بارداری کلی اصرار کرد ک برگردم ولی باز....

|سلام به زمینی که برای صلح آفریده شد و هیچ روزی رویِ صلح ندید| تا گرفتم خلوتی تاریک، روشن تر شدم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول داره؟ داره و نمیده؟

آره گاهی اوقات ک ندارع خودم ازش نمیخام وای وقتایی مث الان مطمئنم داره و نمیده،به رفقاش قرض میده اما ب من نه

بچه ها الان ک تاپیک نینی یار۲ ترکیده چجوری باید تاپیکامونو حذف کنیم

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

خو خواهر من از سال ۹۹ عضو اینجایی تاثیر گذاشته روت.شاید شوهرت نداره.درکش کن.بخدا بیشتر کسانی که اینجا نظر میزارن بچه های ششم هفتمن😕منم از وقتی اومدم نی نی سایت خیلی با شوهرم زبون درازی میکنم😂😂😂😂

شوهرمنم همینه دوباربادوستم رفتیم پارکوکافه بادوستم دوستم حساب کردبه اونم حسودی میکردمیگفت میری میگردی گفتم دوستمم هزینرومیده توچرابادمیکنی من حمالم توخونت فقط بشوروبساب گناه من چیه شدم زن طلاهاموفروخت گفت میدم ندادالانم پس اندازمیکنم میادکزکز میکنه اونم میگیره خودشم نمیگه توادمی پول نمیخای 

تمام اونروزایی ک بچه نداشتی و راحتتر میشد تصمیم بگیری رو از دست دادی و حالا ک بچه کوچیک داری میخوای ...

بخدا اونموقع هم دوس داشتم هم واقعا به این شدت نبود😭😭

خو خواهر من از سال ۹۹ عضو اینجایی تاثیر گذاشته روت.شاید شوهرت نداره.درکش کن.بخدا بیشتر کسانی که اینج ...

ولی من زبون درازی نکردم