2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری و سقط🥴

938 بازدید | 17 پست

تنبلی تخمدان داشتم بدون اینکه بدونم باردار شدم غربالگری دادم گفتن مغز وجمجمه تشکیل نشده بنظرتون دوباره میتونم باردار بشم ؟ یا اینکه تنبلی از بین میره 😐

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دو روزه سقطش کردم میترسم خدای نکرده تنبلی هم تاثیر بزاره یا دفعه بعد اگه باردار بشم بازم همین مشکلو ...

تنبلی اثری نداره

۲ سال کاربر خاموش بودم 🥲به خووم گفتم هر وقت باردار شودی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شودم امیدوارم به زودی هم باردار بشم 😊😊😊🤰🤱😊❤لطفا باهم مهربون باشید 😘😘 من به امسال امیدوارم🌾🌾

bardari_felora این پیج رو دنبال کن یکی تو سایت بهم مغرفی کرد دیروز تا حالا دنبال کردم انگار خوبه خیلی ها نتیجه گرفتن ازش برا تنبلی تخمدان و بارداری

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین 
سقط تو سه ماهه اول طبیعیه من تو ۸ هفته سقط داشتم برام دعا کن این سری سونو اوکی باشه 😔ان شاء الله زو ...

انشالله شما هم همینطور به حق خداوند متعال هممون بچه سالم بغل بگیریم 

علائم بارداریت چی بود؟قبل موعدت چه علائمی داشتی یادته؟

کلا نمیدونستم باردارم کمر درد دل درد حساسیت سینه کلا علائم پریود داری لطفا اگه هر علائمی دارید و برای بارداری اقدام کردین حواستون به خودتون باشه نگین که باردار نیستم شاید باشید و نمیدونید و حتما جاهای خطرناک نرید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792