2777
2789
عنوان

بارداری ووزن جنین

214 بازدید | 25 پست

سلام خسته نباشین میگم خانوما من هفته 26بارداری هستم.. رفتم دکتر گفت سانت شکمت 24هفتست دوهفته کمتره.... بایدبری سنو وزن... رفتم گفت بچت 719گرمه... دکترسنورو دید منو فرستاد سنورنگی وسنورنگی گفت همه چی خوبه وهفته 26بچت 820گرمه... خودمم هیچ وزن اضاف نکرده بودم...  بنظرتون وزن بچم خوبه؟؟؟؟؟ 

واینکه قند ناشتام 98هست... 

چکار کنم که بچم وزن بگیره؟ میشه چن تا روش بگید ک قندمم بالا نبره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچه من ۲۸ هفته ۱۰۲۹ بود ینی وزن نی نیت عالیه بچم ۳۱۰۰ به دنیااومد بنظرم خوب بود واسه وزنگیریش ...

واقعا؟؟؟ بنظرتون توی این دوهفته تا بشم 28رشد میکنه؟ ک بشه یک کیلو؟ بعدم این سانت شکمم که کمه مشکلی نیست بنظرشما

وای اتفاقا وزنش خیلی خوب بوده که.  بیخود رفتی سونو فک کنم.  من 22 هفته بچه م 470 بود دکت ...

واقعا؟ ینی خوبه؟ خب شماالان باردارید یادنیااومد بچتون؟ 

بخدا من بهترین تغزیه هم داشتم نمیدونم چرااینجوری شد سانت شکمم کم شد ووزن اینم میگن کمه

عزیزم بچه من ۲۸ هفته ۱۰۲۹ بود ینی وزن نی نیت عالیه بچم ۳۱۰۰ به دنیااومد بنظرم خوب بود واسه وزنگیریش ...

سلام.ببخشید منظورتون از آجیل چی هست؟ مغزها یا تخمه های شورشده؟

واقعا؟ ینی خوبه؟ خب شماالان باردارید یادنیااومد بچتون؟  بخدا من بهترین تغزیه هم داشتم نمیدونم ...

آره عزیزم خوبه. 

نه هنوز دنیا نیومده. 

همینکه تغذیه ت خوب باشه، بچه خوب وزن میگیره. بیخود نگران نباش. پرخوری هم نکن خوب نیست قندت میره بالا. همون مقدار که میل داری بخور. به هوای تپل شدن بچه زیاد نخور که فقط خودت چاق میشی. سعی کن چیزای مقوی مثل گوشت و آجیل و خرما و میوه زیاد بخوری. 

نمی‌دونم دکترت چرا اینطوری گفته!!! سایز شکم که ملاک رشد بچه نیست. اونم تو این هفته های پایین. معمولا ارتفاع رحمو چک میکنن که خوب باشه. 

مادرشوهرم یچیز جالب گف من انجام ندادم ولی شمااگ دوس داشتی انجام بده سیب و انواع میوه هارو به اندازه حبه قند خرد کن بریز تو یه ظرف هر یه رب یه بار یکم ازش بزار دهنت بخور خیلی خوبه

خدایا عاشقتم😍
مادرشوهرم یچیز جالب گف من انجام ندادم ولی شمااگ دوس داشتی انجام بده سیب و انواع میوه هارو به اندازه ...

باشه چشم ولی اخه میگن میوه ربطی به وزن گیری نداره راسته؟ 

آره عزیزم خوبه.  نه هنوز دنیا نیومده.  همینکه تغذیه ت خوب باشه، بچه خوب وزن میگیره. بیخو ...

اخه میدونید دکتر بم گفت ک شما از اسفند تاالان ک دوسه ماه گذشته هیچ وزن اضاف نکردین خودتونم.... الانم دبگ پسته میخورم میوه بعد شیر هرروز وشب... شیرموز.. وحبوباتتتت زیاد دوروز یکبار عدس لوبیارو میخورم...  امیدوارم ک دیگه وزنش بره بالا☹️شمام ایشالا نی نیتون بسلامتی بیادش دنیا