2777
2789

برا دوستانی ک ندیدن 

گفتم تاپیک جدا بزنم تک تک ریپ نزنم 

بچه ها اولا پره هامو برش نداده دکتر همون پره های خودمه 

بعدم از بغل بینیم تو عکس با فلش مشخص کردم برامدگی داره و دست میزنم تق تق صدا میده غضروفش جا ب جا شده انگار و زیر بینیم یعنی بالای لب خط افتاده 

عمل های ترمیمی ک بالای 200 تومنه 

خود دکتر هم میگه بیا پول اتاق عمل بده درستش کنم میترسم بدتر کنه دکتر ابله بیسواد و اینکه زورم میاد بخاطر ریدمان اون من هزینه کنم باز

تهران عمل نکردم

بنظرتون راهی هست برای شکایت و پیگیری 

عکس هارو میفرستم تا تایید شه طول میکشه 

تیکر بارداری نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاااییککک

این حساب کاربری دست یک اقا بوده که من ازش گرفتمش به زور😂✋️هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم.پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بدی،لطفا ریپلای نکنید💖

عزیزم بنظرم زیادی حساسیاین از نظر من هیچ مشکلی نداره خیلیم قشنگه خودتم نازی ماشالاول کن توروخدا نرو ...

عزیزم توروخدا الکی دلداری نده خودم میدونم افتضاحه😭😑😁

تیکر بارداری نیست
عزیزم توروخدا الکی دلداری نده خودم میدونم افتضاحه😭😑😁

من واقعا نظرمو از تو عکس گفتم کسی مثه من که دماغ عمل نکرده از اطرافیان نزدیکشم نکرده بنظرم مشگلی نداره حالا شاید اونایی که عمل کردن ریزبین تر نگاه کنن ایراد ببینن من واقعا بنظرم قشنگه به صورتت نشسته