2777
2789

سلام علیکم....با احترام به همه عزیزان،لطفا با انرژی منفی وارد نشید  

یه جمله مثبت بگید....

ان شاءالله این هفته خبر خوش بشنویم....اتفاقای مثبت بیفته و اخر هفته هممون یه درجه امیدوارتر شده باشیم.....

شمام بگید یه دعای قشنگ یا یه جمله مثبت.....

تا خودوون نخپایم شاد نمیشیم....بیاین انرژی مثبت جذب کنیم.....کائنات باید چیزای خوب برامون بخواد...

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بسم الله الرحمن الرحیم🌹

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسم الله الرحمن الرحیم🌹

احسنت....به نام و یاری خدا

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام فرمانده    

افرین عزیزم.سلام به اقا امام زمان عج و ان شاءالله جواب سلام بگیریم ازشون😍😍😍😍😍😍

ایشالاااااااا😻

ان شاءالله یه خبر خوشحال کننده بشنوی این هفته

این ذکررازیادبگیدبرای رهایی ازغم وغصه وفقر

ممنون مامانبزرگ مهربون.یاداوری خوبی بود💖💖💖💖💖

ممنون مامانبزرگ مهربون.یاداوری خوبی بود💖💖💖💖💖

فدات بشم ....ان شاءالله خودت ویگران دلتون خوش ولبت هاتون خندون باشه ودرپناه خدا

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
افرین عزیزم.سلام به اقا امام زمان عج و ان شاءالله جواب سلام بگیریم ازشون😍😍😍😍😍😍

ما که نفهمیدیم شعر مال کیه همه میکن امام زمان وای شعر میگه 

یلام فرمانده: سید علی دهه نودی هاشو فرا خوانده  

ما که نفهمیدیم شعر مال کیه همه میکن امام زمان وای شعر میگه  یلام فرمانده: سید علی دهه نودی هاش ...

این شعر پونزده بیت غیر تکراری داره و هر بیت تقریبا پونزده کلمه....نمیدونم چرا همه زوم شدن رو همین یه کلمه سیدعلی....

کاملا مشخصه عزیزم که فراخوان رهبر هم برای یاری امام زمان هستش.همه بیتها رو همین تأکید داره که برای یاری اقا اماده ایم.ان شاءالله با ظهورشون همه مشکلاتمون رفع بشه.