سلام. من کارمندم و باردار. یه کم شرایطم سخت شده و بچه اومده پایین ماه 8 هستم و باید استراحت کنم ولی خوب مرخصی نمیتونم بگیرم و فقط آخر هفته فرصت استراحت دارم. خداشاهدهبا این همه استرس حوصله خونه مامانم هم ندارم. این هفته خونه مادرشوهرم نرفتم و به جاش شوهرم رفت پیششون. هفته دیگه که تعطیلاته میخوام فقط یه روز برم و برگردم ولی متاسفانه مامانش میزنه زیر گریه و میگه بمونید و همینجا بره تو اتاق دراز بکشه و دست به هیچی نزنه ولی پیش ما باشید. من خونه خودم راحت ترم. همیشه میرم میمونم الان حوصله ندارم. چی کار کنم.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی
گفتم پنج شنبه برم جهنم شب هم میمونم جمعه صبح برگردم ولی نمیشه. میدونم نمیزارن. شوهرم میگه میریم بعد میگیم حالت بده برمیگیردیم. عید فطر هم رفتیم قرار بود برگردیم نزاشتن برگردیم کل تعطیلات پیششون بودم.
فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الهی کاملا درکت میکنم شرایط منم همین بود اینقدر اصرار میکردن مجبورا میرفتم ولی اذیت میشدم. دروغ مصلحتی بگو. نزدیک رفتن بگو دلم یا سرم درد میکنه یا پام گرفته😂