2777
2789
عنوان

یه جواب محترمانه بهم یاد بدین

467 بازدید | 39 پست

سلام. من کارمندم و باردار. یه کم شرایطم سخت شده و بچه اومده پایین ماه 8 هستم و باید استراحت کنم ولی خوب مرخصی نمیتونم بگیرم و فقط آخر هفته فرصت استراحت دارم. خداشاهدهبا این همه استرس حوصله خونه مامانم هم ندارم. این هفته خونه مادرشوهرم نرفتم و به جاش شوهرم رفت پیششون. هفته دیگه که تعطیلاته میخوام فقط یه روز برم و برگردم ولی متاسفانه مامانش میزنه زیر گریه و میگه بمونید و همینجا بره تو اتاق دراز بکشه و دست به هیچی نزنه ولی پیش ما باشید. من خونه خودم راحت ترم. همیشه میرم میمونم الان حوصله ندارم. چی کار کنم.

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

گفتم پنج شنبه برم جهنم شب هم میمونم  جمعه صبح برگردم ولی نمیشه. میدونم نمیزارن. شوهرم میگه میریم بعد میگیم حالت بده برمیگیردیم. عید فطر هم رفتیم قرار بود برگردیم نزاشتن برگردیم کل تعطیلات پیششون بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم خیلی سخته 

بهانه جور کن که نمونی

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 

مثل خانواده شوهر من

باید بمونیم ولی من عذاب میکشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 
اگ رفتارشون باهات خوبه و هواتو دارن، بمون ی استراحتی هم میشه برات کمک میکنن ب هرحال

رفتارشون خوبه. من نمیتونم بمونم. تو خونه خودم لباس راحت میپوشم میخوابم میرم دستشویی . اونجا که نمیتونی همش تو اتاق باشی . میگم خونه مامانم هم نمیرم. واقعا سختمه ادا ندارم.

درکت میکنم خیلی سخته  بهانه جور کن که نمونی

همون بهانه جور نمیشه. مثلا اون دفعه تولد خواهر و مادرم هم نزاشتن برم.

الهی کاملا درکت میکنم شرایط منم همین بود اینقدر اصرار میکردن مجبورا میرفتم ولی اذیت میشدم. دروغ مصلح ...

آره میتونم کامل نرم. میگم استراحت مطلقم مثلا. ولی دلم نمیاد گناه دارن یه سر بزنم ولی بتونم بعدش برگردم. یه راه که بزارن برگردم.

تو‌خونه خودت مجبوری ناهاری شامی چیزی اماده کنی برو اونجا راحت استراحت کن سر وقتم غذاتو بخور 

اصلا سختم نیست. من و شوهرم همش سرکاریم هم رو نمیبینیم . شوهرم همش 9 شب میاد. فقط یه جمعه یا تعطیلات اینطوری با همیم.

بگو استراحت مطلقم اگر هم رفتی در حد رفتن و موندن لباس نبر بگو نوبت دکتر دارم زود برگرد 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
همون بهانه جور نمیشه. مثلا اون دفعه تولد خواهر و مادرم هم نزاشتن برم.

وای چقد سیریشن 

منم شرایطم همینه میرم اونجا مادرشوهرم هی میگه بمونید، شوهرمم شل و ول میمونه

مهم شوهر آدمه اگه پایه آدم باشه میشه برگشت ولی من که شوهرم به حرف اوناست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40