2777
2789
عنوان

امتحان ادبیات دارم و هیچی الان بلد نیستم حتی ی خط نخوندم چیکا کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 37 پست
چقد این چند روز تاپیک اینجوری دیدم‌. چجوری اصلا نمیخونید‌.این گوشیها پدر بچه ها رو در آورده

بخدا درسم خوبه همیشه میخوندم انگار یچیزی شده نوبت دومه و من نمیدونم چمه حتی ی خط هم بلد نیستم😭😭

و قسم ب حقارت واژه و شکوه سکوت که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست :)

به جا اینکه الان تاپبک بزنی برو بخون گشادی هم بد دردیه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ناراحت نمی شی

یه کم هم اینجا بچرخ تا کاملا کار از کار بگذره و ساعت ده بشه

برو صفرتو بگیر بیا

الان طلایی ترین روزها برای ساخت آینده ات هست،چرا داری این روزها و آینده ات رو نابود می کنی

اصلا این سایت مناسب شما نیست،اینحا چکار می کنی

خیلی ناراحت شدم برات دخترم

الان گوشیو بذار کنار کتابو سرسری اقلا یه نگاهی بنداز

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

الان یه ذره نگاه کن حداقل ده بشی نیفتی...

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

حالا زوده عزیزم یه کم دیگه میتونی بخوابی ...تا ۹ و نیم بخواب بعدش پاشو حاضر شو برو امتحان.🤫😐 به خدا الان شاید خیلیا نسبت به حرفم جبهه بگیرن ولی خوش به حال خودمون که توی دوران کودکی و نوجوانی مون گوشی نداشتیم ...حداقل اون دوران زندگیمون به بطالت نگذشت .

🌹دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🌹خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم میزنی 💟